Home Gandurile mele Avariile – elementul care vrea să scuze nesimțirea

Avariile – elementul care vrea să scuze nesimțirea

26
0

Românii au obiceiul să reinterpreteze până la ridicol unele funcții existente pe mașinile lor. Așa cum doar în România o să vezi ciobani care claxonează femei pe stradă, la fel o să vezi și nesimțiți care au impresia că dacă pun avariile, gata, au scăpat de orice răspundere atunci când încalcă legea. Avariile cred că sunt considerate un fel de piua.

(Ziceam piua când voiam să facem pauză la jocurile copilăriei.)

Românii au reinterpretat așadar și avariile. Cu claxonul ne-am lămurit. Un dispozitiv care se folosește doar pentru a evita un pericol a devenit buton de impresionat pizde în viziunea idioților. Avariile la fel. Un buton folosit pentru a semnaliza o defecțiune tehnică ori un ambuteiaj, este folosit acum de nesimțiți pentru a lăsa mașinile pe fie unde, parcate anapoda, incomod pentru ceilalți participanți la trafic. Unii nesimțiți au impresia că dacă pun mașina pe B1 sau pe B2 pe avarii, nu mai sunt pasibili de amendă, au impresia că dacă pun avariile sunt scutiți de respectarea legii.

Chestiile astea le vezi doar în România unde nivelul de nesimțire atinge cote maxime. Atunci când ai o societate formată din maneliști ce la rândul lor au adus pe lume copii maneliști, care acum au mașini din care răsună ce credeți? (manele) nu ai cum să te aștepți civilizație. Țăranii ăștia cocliți coborâți din vârf de munte cu bășini în cap, nu în colon, vor considera că dacă pun avariile pot să lase mașina oriunde. Nu contează ce li se spune la școala de șoferi, contează proasta educație pe care o primesc în familie atunci când sunt crescuți pe acorduri de Guță și Salam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here