Home Gandurile mele De ce fetele mici au telefoane mari?

De ce fetele mici au telefoane mari?

691
0

Nu aș vrea să fiu răutăcios, dar am văzut azi ceva destul de interesant, amuzant și penibil în același timp. Am văzut o fată destul de mică, atât la ani cât și la statură care avea în buzunarul de la spate un telefon mobil de dimensiuni uriașe. Cred că era ceva Note 4 sau tot ceva postavă de-asta pe care se pot întinde lejer 2 cafele și cheile de la casă cu tot cu cartela de la interfon.

Bine, că telefonul era mare și ea mică, nimic de zis. Astea-s noile jucării ale tineretului român, problema era că îi stătea trei sferturi afară din buzunar. Uneori, chiar aveam senzația că o să-i sară din buzunarul de la spate și să se facă țăndări pe caldarâm. Nu i-a sărit nimic din buzunar, mi-a sărit mie însă muștarul când văd chestii de-astea penibile. Pe bune, mi se par penibile.

Să porți cu tine un telefon care nici măcar nu-ți intră în buzunar mi se pare penibil. Ce naiba poți să faci cu așa ceva și de ce ai cumpăra un asemenea dispozitiv dacă ești părinte? Cred că părinții din ziua de azi au grave probleme de logică și de gândire…

Previous article3 motive să faci schimbul de ulei la timp
Next articleDe ce preferăm concediile în străinătate?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here