Home Gandurile mele Țara gunoaielor

Țara gunoaielor

434
0

Cred că în România nu mai este nimeni surprins de faptul că zărește tone de gunoaie pe stradă în momentul în care pleacă la plimbare sau că zărește tone de PET-uri de bere prin albiile râurilor din mijlocul naturii. Chiar nu cred că oamenii mai au o problemă cu chestia asta din moment ce nimeni nu ia atitudine, din moment ce nimeni nu trage un semnal de alarmă. Cei care încă mai scot în evidență faptul că țara asta e o mizerie plutitoare, sunt foarte puțini la număr, unul dintre ei este GaVo, tipul care a filmat de asemenea și clipul de mai jos.

Da, românii sunt iubitori de natură și le place la nebunie la munte, însă nu ezită nici măcar o secundă să transforme natura în propria cocină. Vedeți și voi câte PET-uri s-au strâns în albia acelui râu, 90% dintre ele sunt de bere, licoarea preferată a românului ce constată la 40 de ani că a făcut cancer la stomac și se miră de unde… Păi de la berea aia la PET calitativă cu 5 lei/2 litri, coane…

Ce mă șochează și mai mult este faptul că toată lumea se miră că-s gunoaie peste tot dar nimeni nu pune mâna să le strângă. Mergem pe ideea „Păi ce, eu le-am făcut?”. Nu prietene, atunci stai până-ți ajunge PET-ul de bere la nas. Știu că nu tu l-ai făcut dar dacă tot așteptăm ca schimbarea să vină de la Sf. Duh, nu o să avem niciodată parte de o țară curată. Vrem o țară ca afară dar să vină alții să o construiască, nouă să ne dea doar salarii ca afară, nu? Fraților, românii sunt niște împuțiți fără nici o șansă de salvare. România e țara gunoaielor dar din punctul meu de vedere adevăratele gunoaie sunt oamenii, nu PET-urile de bere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here