Home Gandurile mele Glenn Medeiros – Nothing gonna change my love for you

Glenn Medeiros – Nothing gonna change my love for you

314
0

Piesa lui Glenn Medeiros îmi aduce aminte de faptul că muzica este un produs atât de special. De fapt, doar în muzică poți să întâlnești asemenea interpreți care vin, lansează o singură piesă, dispar dar rămân apoi în istorie foarte cunoscuți pentru acea melodie.

În 1987, Glenn Medeiros aducea la iveală un cover după piesa lui Michael Masser și Gerry Goffin înregistrată în 1984 care ajunge în scurt timp pe locul 12 în TOP 100 Bilboard din Statele Unite.

16 ani avea Glenn Medeiros în momentul în care a lansat această piesă incredibilă ce a rămas de-a lungul timpului etalon pentru iubire,  pentru sentiment, pentru dragoste și pentru îndrăgostiții care visează cu ochii deschiși la momentul în care își vor strânge în brațe pentru prima dată pretendentele. De fapt, piesa aceasta a intrat într-un concurs de talente la un radio local din Hawai și astfel Glenn a reușit să ajungă cunoscut. Lucrurile au evoluat rapid pentru că a urmat apoi o vizită în Statele Unite la mult mai celebrul post de radio KZZP din Pheonix, Arizona. Aici, istoria a fost scrisă. În mai puțin de o lună, piesa Nothing gonna change my love for you a devenit hit mondial.

Din punctul meu de vedere, această piesă este extraordinară. Nu se compară cu nimic existent pe piața muzicală în acest moment și nici din trecut chiar, nu prea are un concurent de seamă. Asta mi-a plăcut întotdeauna la anii 80, au fost foarte originali și fiecare piesă în parte avea specificul ei, nu semăna cu nimic altceva. Acesta este secretul pentru care aceste piese precum cea a lui Glenn Medeiros, dăinuie și-n ziua de azi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here