Home Gandurile mele Diferența dintre un job și propriul business

Diferența dintre un job și propriul business

19
0

În România există două tipuri de oameni, sunt cei care se duc zilnic la un job și se întorc acasă după câteva ore iar la final de lună au parte de un salariu și există cei care au propriul business de care se ocupă personal, fără nici un angajat.

După cum știm, în România în acest moment există peste 600.000 de SLR-uri, PFA-uri și alte formațiuni de-astea de apartament iar numărul lor este în creștere. E un lucru bun faptul că cifra-i în creștere, este dovada faptului că ne dezvoltăm ca societate iar o bună parte din populație, în special cei care sunt angajați undeva, au impresia că e super simplu să ai o firmă, să te ocupi personal de ea și că în urma acestor acțiuni o să fii și foarte bogat. Ei bine, nu. în România orice business ai avea, dacă este ceva cinstit și onest, nu o să reușești niciodată să faci suficienți bani cât să fii mulțumit.

De fapt, e foarte greu să ai propriul business într-o țară ca România în care statul nu vine niciodată să ajute micul întreprinzător, din contră, micul întreprinzător este cel care cotizează cel mai mult la stat. Apoi, dacă ești salariat, nu ai grija dezvoltării business-ului în sine. Tu ești plătit la program fix și cu asta basta. Un antreprenor însă, un proprietar de mic business, trebuie să găsească o modalitate de a duce un pas mai departe ideea de afacere.

De la sine nu se dezvoltă nimic și e foarte mult de alergat în general într-o țară precum România, în care totul se face cu chin, totul se face cu mult stres și multă suferință.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here