Cei mai celebri camionagii de pe YouTube, români și nu numai, vor oferi interviuri pentru cricul.ro

Doamnelor și domnilor, mai mult domnilor, pe cricul.ro urmează să vină cei mai de seamă camionagii români care au canale de YouTube. Este vorba despre niște interviuri precum cel de mai jos în care Daniel Cimpoeru, Adrian Cătălin, poate și Cristian Rizescu vor povesti despre ce înseamnă să fii șofer de camion în străinătate. De asemenea, pe lângă cei români, vor urma DrivingBro (un suedez) și mai mult ca sigur un camionagiu vlogger de peste ocean, din SUA/Canada. Încă nu m-am decis cine va fi acesta, deocamdată sunt în tratative cu vreo 2 în acest sens.

De ce vreau să fac aceste interviuri? Ei bine, motivele sunt puține și lesne de înțeles: sunt pasionat de tot ce ține de șoferie, inclusiv de camioane, ador canalele de YouTube ale camionagiilor și cred că cel mai mult îmi doresc să iau pulsul aceste meserii din toate colțurile lumii. În plus, există o cerință destul de mare pe internet pentru niște detalii legate de această meserie pe care nimeni nu le prea aduce în discuție. Majoritatea youtuberilor camionagii se filmează cum conduc și cam atât, dar în această meserie de camionagiu, condusul este doar una dintre activitățile principale. Astfel, prin intermediul acestor interviuri, o să descoasem tot ce ține de această meserie practicată atât în România cât și în străinătate cui foarte mare interes.

Vă invit și pe voi să urmăriți aceste serii mai mult decât interesante și cred că ar trebui neapărat să vă abonați la canalul de YouTube al celor care oferă aceste informații destul de interesante.

Leave a Reply