Bătaie cu buldozere pe străzile din China – cineva s-a uitat prea mult la Transformers :))

Eu am mai văzut clipuri ridicole pe internet, dar cel de mai jos le întrece parcă pe toate. Să vă explic despre ce este vorba: avem câteva bucăți de chinezi, vreo 4 la număr care se iau la bătaie. Stați liniștiți că nu e bătaie cu pumni și picioare ca-n filmele cu Van Damme, ci este o bătaie în buldozere. Pur și simplu buldozeriștii se iau la cafteală cu buldozerele din dotare până când inamicul este neutralizat. Nu știu, cred că băieții ăștia s-au uitat prea mult la desenele animate sau la filmele din seria Transformers. Cum să faci mă așa ceva? Cum să te lupți cu buldozerul împotriva altui buldozer?

De fapt, cred că numai în China puteai să vezi așa ceva. Nu știu, poate din cauza poluării, mintea unora începe să devină din ce în ce mai întunecată, poate de vină este prea multă propagandă. Cert este că acolo e crâncen și sunt curios ce o să spună șeful de echipă când o să fie luat la întrebări de superiori:

  • De ce sunt 3 buldozere defecte și turtite? Ieri nu erau așa!
  • A, păi să vedeți, de vină sunt Gigi și cu Vasile, s-au luat la bătaie cu cupele

Cum mă să te iei la bătaie cu cupele? :)) Mie unul mi se pare unul dintre cele mai funny incidente pe care le-am văzut în ultimele luni pe internet, cu toate că petrec destul de mult timp online. Aveți mai jos clipul să vă convingeți și voi despre cele mai sus menționate.

Leave a Reply