Home Gandurile mele Căruciorul lenei

Căruciorul lenei

103
0

De multe ori când mă duc la Carrefour observ cărucioarele astea lăsate în mijlocul parcării de niște jeguri de oameni, de niște putori ordinare cărora le pică curul dacă merg 10 metri să le ducă acolo de unde le-au luat. În țările civilizate nu vezi așa ceva, în țările civilizate, oamenii au bun simți și duc cărucioarele acolo unde le este locul, nu le lasă așa printre mașini pentru că au minte în cap și se gândesc că dacă le lasă așa alandala printre mașini, șoferii poate nu-l observă și-și zgârie mașinile, ori pur și simplu sunt împinse de vânt în mașini…

Cred că nicăieri nu o să vezi mai mulți leneși, mai mulți nesimțiți ca-n România și e ceva normal. Cu cât țara este mai săracă, cu atât oamenii sunt mai nesimțiți și mai leneși, nu? cred că trebuie să fie un fel de corespondență. Chiar stau și mă gândesc de ce îți lasă cărucioarele idioții ăștia printre mașini? Chiar așa nu au un pic de minte în capetele alea seci nici cât să treacă strada? Mi se pare ceva mai mult decât ridicol și specific unei țări de rahat precum România, în care fiecare face ce-l taie capul și ce vrea el fără să fie niciodată tras la răspundere.

Am mai zis eu cândva, ca să disciplinizezi poporul ăsta de imbecili trebuie să angajezi câte un jandarm pentru fiecare nesimțit în parte, să stea la curul nesimțitului cu o joardă și să-i ardă una peste cur de fiecare dată când se face că uită să ducă căruciorul înapoi, când aruncă hârtii pe stradă și nu la coșul de gunoi și așa mai departe. Altfel, nu cred că mai reușește cineva să facă ceva cu țara asta. Românul știe numai de frică din păcate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here