Home Diverse Cum sa iti intretii piscina curata?

Cum sa iti intretii piscina curata?

402
0

Ce poate fi mai placut decat sa inoti intr-o piscina bine intretinuta in zilele caniculare de vara? Pentru a te putea bucura din plin de momente de acest fel, trebuie sa acorzi o atentie deosebita piscinei, dar si tuturor aspectelor ce tin de intretinerea acesteia.

Daca vrei sa ai siguranta ca nu iti pui nicicum in pericol sanatatea, atunci trebuie sa te echipezi corespunzator pentru a efectua o curatenie temeinica a piscinei de fiecare data cand este nevoie. De obicei efectuarea acesteia nu este tocmai o placere deosebita, pentru ca trebuie sa depui un oarecare efort, mai ales daca vrei ca la final sa iasa totul impecabil.

Cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi este ca, inainte de toate, sa investesti intr-un aspirator piscine. Stiu cum suna asta, dar vei vedea ca e o idee buna. Pentru a curata o suprafata atat de mare precum este cea  a piscinei ai nevoie, atat de resursele necesare, cat si de timp.

Cu ajutorul unui aspirator piscine eficient iti va fi mult mai usor sa aduni mizeriile din piscina. Mai mult decat atat, efortul pe care va trebui sa il depui va fi, cu siguranta, neinsemnat, in comparatie cu modalitatile clasice.

Cel mai bine este sa faci o investitie de acest tip, de care te poti folosi pentru un timp indelungat, decat sa recurgi la alte solutii. Si angajarea unei echipe profesioniste reprezinta o solutie, insa astfel nu vei economisi foarte multi bani.

Cum anume poti sa intretii piscina curata pentru cat mai mult timp?

Tu cum anume tratezi apa? Sper ca faci acest lucru ori de cate ori este necesar, tinand cont de riscul la care te-ai putea supune daca nu o faci. In timp, in piscina se pot aduna diversi agenti organici, dar si azotati, amoniac sau bacterii si altele asemenea.

Toti acestia au tendinta de a reactiona cu clorul care este prezent in apa, ducand la formarea unor cloramine. Cloraminele sunt acele substante ce redau un miros foarte puternic de clor, miros pe care nimeni nu il indrageste de altfel. Multi asociaza respectivul „parfum” cu apa de piscina.

Trebuie sa stii insa ca poti sa inlaturi acel miros deloc placut cu ajutorul substantelor potrivite. In comert exista diverse solutii, care au fost special concepute in acest scop. Cu ajutorul lor poti sa scapi de acel miros care iti da atatea batai de cap. De asemenea, poti sa adaugi o cantitate mai mare din respectivele solutii pentru a putea scapa definitiv si mult mai rapid de acel miros neplacut.

Asadar, daca detii un aspirator piscine eficient si cureti apa din piscina cu solutii potrivite, poti sa te bucuri de fiecare moment de relaxare petrecut in aceasta. Sa nu uiti sa efectuezi curatenia de fiecare data cand este necesar, pentru a nu te supune diverselor riscuri ce pot aparea.

Pana la urma, cu siguranta nu esti singura persoana care va beneficia de respectiva piscina. Trebuie sa te gandesti si la faptul ca, unele dintre acestia ar putea fi mai sensibile sau ar putea avea imunitatea mai scazuta. De aceea, de dorit ar fi sa te preocupi in permanenta de aceste aspecte. Apoi te pori bucura din plin de vara!

Previous articleE circ cu dronele
Next articleAdio mașini cu volan pe dreapta
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here