Nu știu ce să zic

Se întâmplă de multe ori să vorbesc cu câte o domnișoară pe Facebook pe care am cunoscut-o într-o anumită circumstanță și pot spune că asist la un nivel de dobitocenie generală a acestor tinere, ceva cum nu s-a mai văzut. Am observat că foarte multe tinere, cu vârste cuprinse între 16 și chiar 25 de ani, nu știu ce să zică. Cum vine asta? Ei bine, vorbești cu ele și dacă nu ești tu cel care pune mereu întrebări, ele nu te vor întreba niciodată nimic. Le întrebi de ce nu întreabă și primești un răspuns pe cât de idiot pe atât de real, de genul „Păi nu știu ce să zic”…

Voi vă dați seama cât de gravă este situația? Femei la 20 de ani să nu fie în stare să găsească un subiect de discuție, să nu fie în stare să pună o întrebare. Cum să nu știi mă ce să zici? Ai un singur neuron în creierul ăla? Probabil că da. Există atât de mulți tineri lipsiți total de personalitate, încât eu unul mă cutremur de fiecare dată când îi întâlnesc. Credeam că tânăra generație vine din urmă cu mai multă inteligență și mai multă personalitate dar văd că nici vorbă… și nici o vorbă. Nu, nu sunt în stare să scoată o vorbă din proprie inițiativă.

De fapt. Dacă te uiți un pic în peisajul acesta al Facebook, o să observi foarte mulți tineri care au conturi publice, pline de selfie-uri narcisiste aka bășini, dar care răspund la comentarii sau care pun descrieri la acele poze destul de analfabete. Ei nu sunt în stare să scrie corect o frază dar nu se sfiesc să posteze textul așa pocit cum e, că oricum cei care vin acolo vin pentru narcisismul etalat, nu pentru a discuta. Ce atâtea discuții și parlamentări?

Leave a Reply