Home Gandurile mele Joburi pe care nu le mai vrea nimeni

Joburi pe care nu le mai vrea nimeni

491
1

Severinul este plin de asemenea anunțuri. Prin vitrinele magazinelor sau societăților comerciale care prestează servicii răsar destul de des anunțuri de angajare. Din păcate, sunt niște joburi pe care nu le vrea nimeni. Tinerii din Severin nu doresc să mai muncească pe bani puțini pentru că majoritatea au câte o rudă plecată la muncă în străinătate care le trimite lunar câte 200 de euro, așa că de ce s-ar mai duce ei la serviciu tot pe 200 când pot să primească aceiași bani stând?

Astfel, unele firme au ajuns să pună lacătul pe ușă din pricina lipsei de forță de muncă. Există destul de multe situații în care se pune un anunț de angajare, 30 de inși sună pentru interviu, la interviul cu pricina se prezintă doar 10 din cei 30, de angajat se angajează doar 2 dintre care unul nu mai vine la muncă a doua zi iar cel care rămâne este mai mult decât incompetent. Cum să lucrezi frate cu asemenea oameni? Cum să dai înainte când ei nu vor să vină la muncă?

Brutar, patisier, lucrător comercial, sunt joburi pe care nu le mai vrea nimeni. De ce? Pentru că nu se pot plăti în Severin cu mii de lei pe lună în afară de minim. Acesta este nivelul orașului din păcate și firmele care au nevoie de personal pun anunțuri peste anunțuri peste tot, doar doar au noroc și vine cineva la muncă. Povesteam într-un articol trecut despre fabrica japoneză din Severin, de cablaje auto care ajunsese să pună afișe de angajare prin Pădurea Crihala, printre copaci și stâlpi de iluminat. Mai au puțin și vin angajatorii să bată din ușă în ușă să cheme oamenii la muncă, să-i roage, să-i implore. E cam ridicol…

1 COMMENT

  1. Salut, dacă nu pot plăti cât cere angajatul, să închidă firma. Nu deranjează pe nimeni că nu mai sunt patroni. Când au avut angajați și au bătut joc de ei. După faptă și răsplată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here