Home Gandurile mele Drumul PET-ului

Drumul PET-ului

88
0

În imaginea alăturată se vede un câmp de luptă. Soldații stau înșirați unul în spatele celuilalt, așa cum moartea i-a surprins, în focul bătăliei. Au căzut unul câte unul, pe măsură ce inamicul a înaintat în teren, probabil împleticit și incoerent.

Voi vă dați seama cât de multă Românie se află în această poză? PET-ul ăla de bere nenorocit ne reprezintă atât de bine. Am spus de multe ori că i-am luat pe ruși la tot ce înseamnă boschetăreală și băutură și iată că am avut dreptate. Unde mai poți vedea 10 PET-uri de bere înșirate unul după celălalt, pe stradă, goale bineînțeles?

Eu unul mă cutremur pentru că mă gândesc la faptul că boschetarii ăștia care beau câte 10  sticle de bere dintr-un singur foc au și drept de vot. Ăștia sunt în stare să voteze cu oricine le dă un PET de bere de proastă calitate, exact ca cel din imagine. Și cred că așa se petrece de vreo 20 de ani din moment ce țara asta nu merge niciodată înainte din punct de vedere al evoluției.

Cum să bei mă 10 sticle de bere și să le arunci așa pe stradă, goale? Bine, cel care le-a boschetărit acolo mai mult ca sigur nu a mai putut să țină cont de locul în care le aruncă, asta e clar. Cere-i orice unui bețivan numai să fie rațional nu. Sau cu bun simț.

Adică am văzut și bețivani cu bun simț dar nu așa mulți. Majoritatea celor care beau pe stradă sunt niște derbedei sau niște oameni fără casă. Că dacă ar avea case, probabil ar merge să bea poșircile alea ordinare în ele dar așa, stau acolo unde au prins pomana și se bucură de ea…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here