Nu concep să comand azi și să-mi vină coletul peste 15 zile (cincisprezece)

Fraților, aventura mea cu Emag a ajuns la final. După ce ultimul meu colet a făcut 15 zile pe drum, am decis să nu mai cumpăr în viața mea de la ei. De fapt, ca să elimin orice dubiu, nu curierul a fost de vină cum se grăbește toată lumea să spună. Nu, din momentul în care coletul a ajuns la curier și de la curier la mine, au fost mai puțin de 24 de ore. Fan Courier și Cargus la Drobeta Turnu Severin lucrează destul de bine, știu că în alte orașe sunt nemulțumiți.

Ei bine, eu unul am realizat că nu merită să mă mai complic cu Emag din moment ce s-a transformat într-un magazin care vinde pielea ursului din pădure. Cum să ai nevoie de 15 zile ca să expediezi către curier un colet? Ei mi-au zis pe chat mereu că acel colet al meu se află într-un depozit secundar (fără să intre în detalii) și că fac tot ce le stă în putință pentru a urgenta expedierea lui către curier. Mie mi se pare că m-au mințit destul de mult cu chestia asta. Cum adică să fie coletul la un depozit și abia după 15 zile să existe cineva care să-l trimită de acolo către curier? Mi se pare genul acela de minciună pe care o ziceam noi prin clasa 1 „mi-a mâncat pisica tema”…

Eu unul nu concep ca în secolul 21, un magazin să livreze în 15 zile un produs. 15 zile? Cred că nici pionierii magazinului online nu livrau într-un interval atât de dezastruos. În loc să mergem înainte si să livrăm cât mai repede, mergem înapoi către produsele livrate în 15 zile?

Leave a Reply