Femeia gospodină își cumpără iarna balerini și vara bocanci

Se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie și s-ar putea să fie o zicală românească ce se poate aplica și în mediul online. Magazinele virtuale au de multe ori obiceiul să vândă la prețuri foarte mici îmbrăcămintea și încălțămintea destinată anotimpului opus și de cele mai multe ori ai ocazia să cumperi ceva ce n-ai apucat în plin sezon.

Poate că ați vrut să cumpărați niște balerini superbi și astă vară nu ați apucat din cauza faptului că cererea a fost mai mare decât oferta sau pur și simplu vi s-au părut prea scumpi. Apropo de încălțăminte, aici puteți vedea balerini din piele de foarte bună calitate perfecți pentru la vară. Prețurile sunt mult mai bune față de sezonul trecut și partea bună este că nu s-au demodat. Moda la pantofi este ceva mai lentă față de cea a îmbrăcămintei.

Și nu cred că este ceva foarte ciudat pentru că în principiu și în străinătate se întâmplă cam același lucru, respectiv în sezonul rece apar oferte foarte bune la îmbrăcăminte și încălțăminte de vară mai ales de damă, că femeile sunt cele care sunt dispuse să facă asemenea achiziții.

Noi, bărbații încălțăm de multe ori ce găsim la îndemână, nu suntem atât de preocupați de acest aspect cum sunt femeile. Ele sunt cele care au dulapuri întregi numai cu pantofi și cred că este o idee foarte bună să-și cumpere pentru sezonul opus. Este o mentalitate occidentală care ține mai mult de viziune și de logică. De ce nu ai cumpăra acum dacă este mai ieftin și găsești exact ceea ce-și dorești? O femeie calculată întotdeauna își va cumpăra balerini pe timp de iarnă când are multe beneficii din partea magazinelor online.

Cred cu tărie în ideea de a face cumpărături inteligent și cred că în următorii 5 ani vom vedea tot mai multe astfel de oferte online în acest sens. Este un concept care o să prindă destul de bine într-o societate în care există mentalitate de tranziție.

Leave a Reply