Suntem săraci pentru că bătrânii votează cu PSD-ul de 26 de ani?

Am tot auzit prostia asta vehiculată pe Facebook și am zis că trebuie să scriu un articol în care să-mi exprim oarecum punctul de vedere. Tinerii frumoși și liberi dar suficient de proști cât să le curgă scuipatul din gură nu au nici un fel de responsabilitate, și nici nu vor avea pentru că nu le-a fost insuflat simțul răspunderii. Ei de ani de zile stau la căldurică de fiecare dată când sunt nemulțumiți și cârtesc pe Facebook. Mereu încearcă să arate cu degetul către cineva, către oricine, când ceva nu le convine. Se spune că de ani de zile țara merge rău pentru că bătrânii ar vota cu PSD-ul.

Ei bine, păi și tinerii cu cine votează? Tinerii nici măcar nu se duc la vot, ei stau la căldurică și se mulțumesc să arate cu degetul, să caute vinovați pentru prostul mers al țării. Peste 3 milioane dintre aceștia sunt plecați din țară și nu prea votează, restul stau pe Facebook și înjură ba pe unii, ba pe alții. Ei bine, vreau să transmit acestor oameni lipsiți de responsabilitate că pentru viitorul tău, ești singurul răspunzător. Degeaba dai vina pe X sau pe Y, dacă tinerii din România ar fi atât de convinși că lucrurile merg prost din cauza PSD-ului și a bătrânilor, ar ieși la vot și ar pune ștampila invers. Din păcate știm cu toții că nu se întâmplă treaba asta.

Nu-i nimic, lasă că pe 11 decembrie sunt alegeri și o să auzim iarăși chestii de genul, că bătrânii sunt de vină că a ieșit PSD-ul. Tinerii bineînțeles că vor spune toate acestea de la confortul parului lor, pe Facebook.

Leave a Reply