Home Gandurile mele Uneori, înțeleg de ce oamenii preferă Uber

Uneori, înțeleg de ce oamenii preferă Uber

39
0

Am mers destul de des cu taxiul în ultima perioadă și am început să înțeleg pe cei care preferă Uber în orașele în care există așa ceva. M-am lovit de 3 mari probleme în ceea ce privește transportul cu taxiul în Drobeta Turnu Severin despre care voi discuta în cele ce urmează mai pe îndelete. Nu am avut probleme cu restul, toți dau restul, nu mă interesează că sunt sau nu mașinile murdare întrucât nu sunt Sclifositul Pământului, pot să rezist 10 minute. Altele au fost problemele.

3 probleme pe care taximetria trebuie să le rezolve dacă vrea să aibă o șansă în fața Uber

  1. Mersul fără casă. La Severin nu prea se riscă nimeni să meargă fără casă pentru că distanțele oricum sunt mici, o cursă medie este undeva la 6 RON. O singură dată am nimerit un taxi care mi-a zic că nu mai pune casă și că merge cu 10 lei. Cursa în mod normal făcea cam 8 lei. Mă deranjează găinăria asta pentru că oricum eu nu iau niciodată restul ăsta de 1-2 lei.
  2. Întreținerea mașinilor. Rar de tot am avut ocazia să mă urc într-o mașină care să fie ok din punct de vedere tehnic. În rest, toate bat, pocnesc, ai impresia că se dezmembrează pe drum, când sunt accelerate scot sunete ciudate și așa mai departe. Cum iau aceste mașini ITP-ul la 6 luni? Cum?
  3. Șoferii agresivi. Nu mă refer la agresivitatea față de client, ci la modul de conducere. Am avut ocazia să merg de vreo 2 ori cu niște oameni absolut inconștienți și chiar m-am temut pentru viața și sănătatea mea. Se băgau în depășire fără să se asigure, accelerau apoi puneau frână brusc, etc, de parcă pe urmele noastre era un Tiranozaur Rex ce avea de gând să ne facă felul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here