Home Gandurile mele Se minte și cu taxa și cu pozele și cu starea de...

Se minte și cu taxa și cu pozele și cu starea de funcționare. Se minte En-Gross

385
0

Încep să fiu de-a dreptul scârbit de anunțurile cu mașini second hand puse online pe site-uri de specialitate de genul olx.ro sau lajumate.ro. De ce sunt atât de scârbit? Pentru că toată lumea minte. Nimeni nu este corect și cinstit și toată lumea încearcă să scape de niște troace ordinare a căror soartă este mai mult ca sigur fierul vechi în mod normal, mințind cu nerușinare în anunțuri.

Când îi întrebi detalii și îi contrazici, unii dintre vânzători devin irascibili și te înjură (atitudinea hoțului prins), alții te mint încă o dată și spun că au trecut în anunț că taxa este 180 de euro în loc de 600 pentru că așa le-au spus lor niște rude, nu pentru că au fost la RAR să facă identificarea sau chestii de genul.

Da frate, pozele sunt toate cu mașina udă, pentru că deh, când tabla este udă, lucește mai frumos, să ia ochii la țărani probabil chiar dacă nu este culoarea mașinii reale. În realitate, cei care fac poze cu mașini ude au niște culori pe ele atât de șterse încât nu îndrăznesc să pună realitatea în anunț.

Se minte mult în anunțurile online în care se vând mașini, se minte En-Gross fără nici un fel de nerușinare. Și când îl prinzi cu mâța-n sac, încep scuzele de genul „așa mi-a spus Cutare”…

Toată lumea minte cu taxa de poluare în anunțuri și nu ar trebui să credeți asemenea cifre DECÂT dacă mașina are RAR-ul făcut. Cartea de România este singurul act ce poate fi folosit în calcularea timbrului de mediu. Cât despre poze, când vedeți că vopseaua lucește ca la nebuni și pe sub mașină sunt stropi de apă, închideți anunțul și mergeți mai departe. Despre starea de funcționare, nu mai zic. Toată lumea minte că au schimbat și că au dres ca să te îmbrobodească să le cumperi troaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here