Home Gandurile mele Oare chiar nimeni nu se întreabă de ce Președintele are 6 case?

Oare chiar nimeni nu se întreabă de ce Președintele are 6 case?

41
0

România este o țară de „șmecherași” în care fiecare se descurcă cum poate. Da, cred că nu este o enigmă faptul că în țara asta oamenii sunt educați încă de mici „să se descurce” nu contează că fură sau că păcălesc. Cel mai bun exemplu este Președintele țării care are în portofoliu 6 case pe care nu poate să le justifice. Am impresia că a și pierdut una dintre ele pe care cică ar fi pus curul într-un mod abuziv. E ceva destul de des întâlnit în țara asta ca oamenii să se pună cu curul pe lucruri care nu le aparțin și să nu vrea să le mai dea înapoi sau să și le treacă ei în posesie dacă sunt ale nimănui.

Oare chiar așa nu se gândește nimeni cum a reușit un bugetar să facă rost de 6 case? Omul a fost întrebat în campania electorală de unde dracului a avut bani și a spus că din meditații. Cu alte cuvinte, a admis că a făcut niște bani care nu au fost niciodată impozitați.

Ei, lasă, nu-i nimic, că noi cu PFA-urile plătim anual către stat 32% din toată munca noastră, o să ajungem să facem câștigurile jumi-juma cu ANAF-ul în timp ce președintele României are 6 case frate. Noi muncim de ne sar capacele ani de zile și plătim zeci de mii de lei către ANAF și nu ne permitem să ne cumpărăm nici măcar o casă. Eh, lasă că alții sunt „șmecheri”… Ce să le faci dacă ei „se descurcă”? Eu sunt de vină pentru că nu mă descurc probabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here