Home Gandurile mele Majoritatea spațiilor de închiriat din Drobeta Turnu Severin sunt deținute de oameni...

Majoritatea spațiilor de închiriat din Drobeta Turnu Severin sunt deținute de oameni nebuni

406
0

Eu unul am ajuns la concluzia că majoritatea spațiilor de închiriat din Drobeta Turnu Severin sunt deținute de oameni nebuni. De ce spun treaba asta? Păi pentru că în ultima vreme am tot căutat un spațiu în care să-mi pot amenaja și eu un mic birou, în care să vin să muncesc atunci când acasă sunt deranjat sau bruiat de alte activități casnice. Da, cei care au impresia că să muncești de acasă este floare la ureche, habar nu au despre ce vorbesc. Nu e simplu deloc să te concentrezi…

Astfel, am pus mâna pe telefoane și am început să sun într-o parte și în alta, unde am văzut anunțuri prin geamuri cu „Spațiu de Închiriat”… Ei bine, pentru mine personal, această tentativă de a căuta un spațiu comercial de închiriat mi s-a părut destul de traumatizantă și am ajuns la concluzia că majoritatea spațiilor de închiriat din Drobeta Turnu Severin sunt deținute de oameni nebuni. De ce sunt nebuni? Păi pentru că cer niște bani de-ți sare basca, majoritatea sunt mai scumpe decât la București. Bine, nu aș avea o problemă să plătesc 300 de euro pe lună pentru o cămăruță de 20 de metri pătrați dacă orașul ar fi mai dezvoltat decât Bucureștiul, dar din păcate nu este.

Mereu mă miram de ce sunt atât de multe spații de închiriat în Severin și iată că am aflat și răspunsul: cei care dețin aceste spații sunt plecați de-acasă cu cabina. Cer atât de mulți bani încât nu se încumetă nimeni să mai închirieze. Majoritatea spațiilor sunt deținute de oameni care nu depind de ele, așa că-și permit să stea cu ele nefolosite ani de zile în speranța că or să dea lovitura cu un fraier odată la 10 ani sau ceva de genul.

Previous articleÎn Suedia se merge cu 90 pe autostradă. În România cu 190
Next articleMerg așa de 20 de ani și nu am pățit nimic
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here