Home Diverse Top 5 carti ce merita citite

Top 5 carti ce merita citite

407
0

Orice pasionat de lectura iti poate spune ca fiecare perioada din viata a insemnat si anumite carti citite, diverse preferinte, respectiv diferite intrebari ce isi gaseau raspunsul in mesajul acelor lecturi.

Ei bine, in ultima perioada am inceput sa citesc si sa aprofundez cat mai mult teme ce abordeaza sinele din diferite perspective. Acestea prezinta tot felul de metode pentru a deveni mai bogat din punct de vedere sufleteste si te ajuta sa gasesti raspunsuri pe care le cautam in fiecare din noi, astfel ca voi enumera 5 carti pe care le consider ca merita pe deplin a fi citite.

  1. „Ce inseamna asta? Sa exploram mintea, intelesurile si misterele” de Eldon Taylor

Aceasta carte este recomandata tuturor persoanelor care iubesc si incearca sa-si dezvolte gandirea logica, fiind un ghid pentru cei care isi doresc sa gaseasca singuri rezolvarea la problemele si provocarile pe care viata le aduce in fata.

Cu alte cuvinte, aceasta carte este o calatorie in universul mintii si ofera o explicatie logica multor mistere sau intelesuri ce apar in viata de zi cu zi.

  1. „Adevar profund. Trezirea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra” de Gregg Braden

Fiind un puternic vizionar, Gregg Braden a reusit sa-si redea ideile intr-un mod spectaculos, fiind o carte ce ar trebui sa fie citita de fiecare persoana. Acesta a abordat din mai multe perspective felul in care oamenii se divid, motivele acestora si cum toate acestea izvorasc din felul in care fiecare persoana vede lumea in care traieste.capture

  1. „Alegeri si iluzii. Cum am ajuns unde sunt si cum ajung unde vreau sa fiu?” de Eldon Taylor

Recomandarea aceasta este pentru fiecare persoana dornica de o introspectie si o analiza asupra deciziilor luate. Se spune ca ceea ce suntem in prezent este datorat fiecarei alegeri pe care am facut-o de-a lungul vietii si cred ca esti perfect de acord.

Ei bine, de foarte multe ori traim si o iluzie, in sensul ca foarte multe dintre actiunile noastre sunt dictate de subconstient sau sunt facute automat. Este o carte pe care o recomand cu incredere persoanelor de toate varstele.

  1. „Cand nimic nu mai merge cum trebuie, incearca sa nu mai faci nimic” de Dr. Frank J. Kingslow

Pornind chiar de la un titlu ce mi-a starnit puternic interesul, aceasta carte reuseste sa te faca sa vezi viata dintr-o perspectiva unica, in care sensul acesteia este de foarte multe ori greu de inteles datorita nevoilor pe care le avem de a controla toate lucrurile si aspectele de zi cu zi.

Totodata, aceasta carte incearca sa raspunda la multe alte intrebari, precum cea in care atunci cand suntem linistiti si nemiscati simtim ca pierdem controlul asupra noastra si asupra lucrurilor din jurul nostru.

  1. „Ce-ar fi daca? Provocarile cunoasterii de sine” de Eldon Taylor

 

Felul in care esti abordat in aceasta carte de catre autor este unul foarte eficient. Acesta reuseste as te faca sa iti pui mereu semne de intrebare si in felul acesta sa reusesti sa te descoperi mai bine pe tine si ceea ce se intampla in jurul tau.

Asadar, acestea sunt o parte din cartile pe care ti le recomand cu mare caldura sa le citesti in urmatoarea perioada, iar daca ti-au placut vei mai putea descoperi si alte carti fascinante scrise de aceiasi autori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here