Se merge prea departe cu protestele anti Trump

Am văzut pe internet niște proteste destul de ciudate anti Trump. Cu alte cuvinte, americanii ăia civilizați pe care toată lumea-i laudă pentru standardele lor, au început să ia la bătaie pe stradă ca-n Papua Noua Guinee pe cei care au votat cu Donald Trump sau pe cei care susțin pe Trump într-un mod sau altul. Cum vine bă asta? Cum să te apuci să bați pe unul care are o altă părere politică decât a ta? Asta înseamnă America anului 2016? Ei bine, se pare că da…

Cred că se merge prea departe cu protestele astea anti Trump. Adică am înțeles, jumătate dintre americani nu-l plac pe Trump, e ok. Dar de aici până la a lua la bătaie pe cei care au votat cu el mi se pare o tâmpenie. Credeam că Statele Unite sunt altfel, credeam că acolo oamenii gândesc și sunt pro democrație, dar nu… Tot niște sălbatici și niște proști sunt americanii ăștia. Că am văzut și niște sondaje în care se spunea că americanilor le este frică de Trump, o altă tâmpenie.

Chiar sunt curios unde se va ajunge cu prosteala asta, când vor înțelege oamenii cu pricina că nu e normal să se comporte asemenea unei turme de cai sălbatici? Au fost și la noi proteste în momentul în care a existat acel referendum pe vremea lui Băsescu dar nu țin minte să se fi luat la bătaie pe stradă oamenii. Se pare că americanii nu sunt atât de civilizați pe cât se dau. Eu zic să-l lase pe om să facă ceva apoi să arunce cu piatra. America este o țară plină de prejudecăți se pare.

Leave a Reply