Generația distruselor

1-bataie-intr-un-centru-de-plasament-din-municipiu-intre-doua-fete-au-fost-desparite-de-poliistiAm mai văzut fete proaste, dar ca generația asta născută după anii 2000 nicăieri și niciodată. Tot internetul vuiește de clipuri în care fetele se bat și se înjură, ori își pui iubiții prea proști pentru planeta Pământ să se bată între ei. Aceste Cezare stau pur și simplu în scaunele lor confortabile și privesc cu iubiții lor se snopesc în bătaie sau snopesc în bătaie pe un al treilea. E ceva foarte la modă ca fetele să fie violente și m-am întrebat mereu de ce? Care este sursa acestei violențe?

Ei bine, în primul rând discutăm despre educație. Educația este cea care are vina principală, niște părinți deveniți părinți prea devreme și eventual fără să-și dorească, nu pot să educe pe nimeni. E clar că un necioplit nu va putea niciodată să educe. Atunci când copiii provin din familii în care tații bat mamele, este foarte clar că și copiii vor căpăta apucături de-astea, nu contează că sunt fete sau băieți. Ce văd acasă asta vor face și ele, dacă mai adaugi și faptul că au părinți proști, cam la asta se ajunge, la fete de liceu care bat alte fete de liceu fără să se teamă de absolut nimic, se ajunge la o generație de distruse.

După educație un rol important îl mai are și anturajul. Atunci când stai și spargi semințe la scara blocului cu toți golanii și cu toți terminații, este mai mult decât evident că și tu la rândul tău vei ajunge o terminată. Vei fi la fel de analfabetă ca ei, la fel de violentă, etc. Din nou, părinții care nu-și supraveghează odraslele sunt de vină. Dacă fata are sub 18 ani, este vina părinților.

Leave a Reply