7 motive să nu-ți instalezi 100 de aplicații în telefon

best_android_appsTelefoanele mobile devin din ce în ce mai inteligente și mai puternice din punct de vedere al capacității de procesare. Cu toate acestea, apar și problemele specifice.

Vă aduceți aminte cât de simplu erau de întreținut mașinile diesel ale anilor 80? Ei bine, cum au venit anii 90 și electronica a început să-ți bage coada, fiabilitatea mașinilor diesel a scăzut destul de mult și au devenit și dificil de reparat. Într-adevăr, au devenit mai econome și mai performante, dar cu ce sacrificiu? Așa se întâmplă și în cazul telefoanelor mobile care pe măsură ce devin din ce în ce mai inteligente, devin și din ce în ce mai greu de întreținut.

În momentul în care acumulezi foarte multe aplicații în telefon, încep să apară problemele de funcționare, de fiabilitate. Acestea fiind spuse, vom vedea în cele ce urmează de ce nu e bine să-ți umpli telefonul cu aplicații Android.

7 motive să nu-ți instalezi 100 de aplicații în telefon

  1. Scapi de update-urile interminabile. Să faci update la aplicații, e un adevărat calvar. Cu cât ai mai multe aplicații, cu atât vei face update mai mult și mai des.
  2. Economisești foarte multă energie. Da, economisești pentru că nu are ce rula în fundal și nici nu vei face update interminabil la aplicații care iar la fel vor consuma energie.
  3. Ai un telefonul mult mai viu, rapid. Aplicațiile foarte multe vor gâtui telefonul, va începe să aibă lag și să se blocheze pe măsură ce devine inundat de aplicații.
  4. Dacă dai resetare generală, durează mult mai puțin. Decât să dai resetare generală și să aștepți apoi instalarea a 70 de aplicații, mai bine îți legi un ceaun din plumb de coaie.
  5. Scapi de notificările enervante venite prin aplicații. Știu că se pot opri separat dar e destul de enervant să mergi la setări să dezactivezi manual de fiecare dată.
  6. Ai mai multă memorie internă pentru poze. Pozele în ziua de azi ocupă foarte mult spațiu, memorie internă care va deveni tot mai neîncăpătoare pe măsură ce aplicațiile se vor înmulți sau se vor updata.
  7. Poți accesa mult mai rapid aplicațiile. Una e să cauți o aplicație între două pagini de asemenea softuri și alta e să cauți între 10 pagini de aplicații.

Leave a Reply