Home Gandurile mele Dr. Parking 4 – unul dintre cele mai bune jocuri Android pe...

Dr. Parking 4 – unul dintre cele mai bune jocuri Android pe care le-am văzut

19
0

unnamedÎmi plac jocurile Android și cu toate că nu am timp de ele, mai descarc câte unul din când în când. Ei bine, astăzi am să vă prezint unul care m-a acaparat total și cred că o să vă placă și vouă dacă sunteți mari amatori de șoferie. Ei bine, Dr. Parking 4  se numește joculețul și este unul gratuit. Ideea e în felul următor: trebuie să parchezi. Probabil că v-ați dat seama încă din titlu, dar trebuie să știți exact ce este și cu ce se mănâncă acest joculeț care nu ocupă mai mult de 50 MB spațiu în memorie.

Veți avea la dispoziție două moduri de a juca, ori veți juca PRACTICE Mode prin care veți avea de parcat mașina în 80 de stagii diferite, ori veți juca într-un fel de PVP în care veți concura cu alți jucători conectați la server. Este un mod multiplayer foarte interesant, cel care va parca primul fără să lovească mașina va câștiga. Cu banii, punctele pe care le veți strânge jucând cele două moduri, veți putea cumpăra mașini din ce în ce mai rapizi, pe care veți putea de asemenea să le tunați.

Mie îmi place destul de mult ideea ceasta de joc în care trebuie să parchezi așa că recomand această mică aplicație celor care iubesc șoferia. Eu sincer să fiu pierd zeci de minute încercând să trec prin stagiile de pregătire sau prin provocările multiplayer. Este un joc ce dă dependență și pot spune că nu are buguri, funcționează perfect. În plus, nu ai nevoie de un telefon foarte performant pentru a-l juca. Eu am un Samsung Galaxy J5 2016 și se mișcă perfect aș putea spune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here