Home Diverse Portret de bărbat modern

Portret de bărbat modern

400
0

Bărbatul modern este într-o continuă tranziție. Dacă în trecut avea o oarecare alură de gentleman, manierat, stilat, cu mult bun gust în ceea ce privește vestimentarul, astăzi parcă se află la polul opus. Puțini bărbați mai vezi pe stradă despre care să poți spune că știu să se îmbrace sau că doresc să arate o oarecare eleganță. Rar de tot mai vezi pe cineva care să poarte costume bărbătești, asta desigur, în viața de zi cu zi. La nunți, botezuri și cumetrii toată lumea este la 4 ace. În viața de zi cu zi însă, nu prea mai vezi masculi care să se îmbrace cu stil.

Se întâmplă din când în când să mai vezi prin jur pe cineva care poartă cămăși slim fit și parcă ți se pare ciudat. Parcă nu ai mai văzut pe cineva la cămașă de acum 6 luni de când ai fost la un botez. Cămașa a cam dispărut din stilul vestimentar al bărbaților moderni pentru că se preferă tricourile mult mai lejere și comode. Poate că nici joburile pe care bărbatul modern le are în ziua de azi nu mai cer o strictețe atât de mare în ceea ce privește eleganța. De exemplu, dacă în urmă cu vreo 10 ani agenții de vânzări veneau la muncă la cămașă, în ziua de azi îi vezi în treninguri.

Cei care doresc să fie eleganți în continuare fără să renunțe la comoditatea unui tricou au posibilitatea să cumpere cămăși mai casual, pe care le pot îmbrăca chiar și atunci când ies în oraș cu prietenii. Tehnologia modei a evoluat și ea destul de mult așa că nu mai poți da vina pe disconfort atunci când motivezi de ce nu porți cămașă.

Cu toate că bărbatul modern nu mai are interes pentru eleganță și stil, cei care compun excepția pot să cumpere articole vestimentare de foarte bună calitate din sfera aceasta a costumelor, sacourilor și cămășilor de pe gentlemenscorner.ro, unul dintre puține magazine online destinate bărbatului elegant și modern. Puteți vedea acolo că în ceea ce privește confortul și calitatea , nu se face rabat.capture

Previous articleLucrurile mișto nu ajung niciodată în ofertele Black Friday
Next articleMotivul pentru care românii vor monarhie
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here