Americanii și vizele lor. Cine invadează pe cine de fapt?

Știți ce mi se pare mie foarte ciudat? Că americanii au o politică foarte strictă legată de imigrare. Foarte greu să obții viză pentru Statele Unite și mi se pare de porc pentru că oamenii s-au pus cu curul pe un teren care nu a fost niciodată al lor și acum interzic altora să meargă către acel teren.

De parcă nu am știi cu toții cum au fost indienii prostiți cu mărgele din sticlă pentru acele terenuri și pentru alte bogății cu adevărat importante. E destul de nașpa să auzi pe unul ca Trump care să spună „Afară cu imigranții din țară” atunci când întreaga populație a Americii este compusă din imigranți. Să fim serioși, poporul American nu există ca nație, ei sunt tot europeni la origine, americani deveniți după descoperirea lui Cristofor Columb…

Eu dacă aș fi în locul americanilor mi-ar fi și rușine să deschid gura pe subiecte care țin de imigrare pentru că mi se pare ceva super de porc. Păi cine invadează pe cine aici? Noi, care suntem la fel de europeni ca și ei sau ei au fost cei nesimțiți care s-au pus cu cururile pe niște terenuri care nu au fost niciodată ale lor, profitând că indienii care-și duceau veacul pe acolo erau foarte înapoiați?

Și acum, ai nevoie de viză ca să mergi în Statele Unite? Bullshit bro… Știm cu toții că avem tot dreptul să călătorim oriunde fără să ne tragă nimeni la răspundere și fără să ne caute în gaura curului prin aeroporturi dar în fine, americanii sunt americani. Trebuie să îi respectăm acum că s-au trezit latifundiari peste terenurile altora, nu?

Voi ce părere aveți despre americani, imigranți și vizele lor stupide?america

Leave a Reply