Adidașii cu arcuri de plastic în călcâie – hidoșenia secolului

De ce dracului ai cumpăra niște adidași care au arcuri la călcâi? Deci mă refer la hidoșeniile alea în care practic tocul încălțămintei nu este o bucată din cauciuc cum am considera normal, ci este compus din mai multe bucăți din plastic cauciucat sub formă de arcuri.

Cum dracului să umbli mă cu așa ceva pe stradă? Bine, românii care sunt experți în kitsch cumpără asemenea tâmpenii fără să stea pe gânduri, dese ori vezi pe stradă oameni care sunt încălțați cu tâmpenii de genul sau cu niște adidași cu degete. Da, mai sunt niște adidași care au degete, fiecare deget de la picior trebuie să intre în locul lui. Numai în România cred că se vând asemenea stupizenii.

Românii nu au avut niciodată talent, chemare, gusturi bune atunci când a venit vorba despre modă, îmbrăcăminte sau încălțăminte, bărbații cel puțin. Femeile au mai învățat câte ceva despre modă și pe ele oricum nu le-am văzut cu adidași cu arcuri. Ele și-au dat seama probabil că acelea sunt niște prostii și le evită. Bărbații însă, trebuie să înceteze să se considere cool dacă se încalță cu niște prostii. La noi încă e boala aia cu „adidașii de firmă”.

Toată lumea vrea „Naicuri” și să fie cât mai ciudați adidașii, de-astea se vând porcăriile alea cu arcuri din plastic. Bă, dacă avea arcuri ca la saltele aș mai fi zis dar așa.. Să fi avut niște arcuri așa cu care să sari sau să alergi mai repede, că bănuiesc că asta e și șmecheria. Fiind pantofi sport, ar trebui să fie mai performanți, nu? Că nouă încă nu ne-au trecut prejudecățile astea legate de ce are omul în picioare.

Leave a Reply