Nimeni nu crede că se pot face 1000 de euro pe lună din scris, dar nici nu sunt dispuși să muncească

De când lucrez de acasă, am întâlnit foarte multe persoane care doresc să scrie la fel ca mine, ori să muncească ceva asemănător astfel încât să nu mai fie nevoite să meargă la un job. Oameni care doresc să muncească de acasă. Ei sunt evident încurajați de cifrele pe care eu le scot lună de lună, nicidecum de munca în sine. E vechea problemă a românului, să tragă ca musca la rahat. Unde simte miros de bani, hop și el însă problema este că nici 1% dintre cei cu care am discutat până acum nu sunt dispuși să muncească la fel de mult ca mine.

Am întâlnit oameni care mi-au spus că ce, că e mult 20 de articole pe zi, ei abia dacă fac 3-4 în mod normal și alea chinuite. Păi măi fraților, atunci nici nu veți face vreodată bani din scris pe net. Trebuie să fii și productiv, nu e suficient să știi să scrii. Și nu am zis 20 de articole ca și cum ar fi obligatorii, am zis așa ca idee comparativ cu cifrele pe care mi le spuneau unii și alții că le pot face.

Dacă vrei să faci +1000 de euro pe lună din scris, în România trebuie să ai o medie de minim 400 de articole pe lună și nu doar advertoriale, poate advertoriale nu vor fi nici măcar 100, dar ai nevoie de conținut care să mențină site-urile tale pe linia de plutire, să nu se afunde în linkuri externe și să capete iz de SPAM. E foarte mult de muncă și din păcate, din câte am observat eu, cei care doresc o carieră în acest domeniu, nu sunt dispuși să muncească prea mult.

În plus, 90% dintre cei cu care am discutat nu ar fi dispuși să scrie pe 50 de lei / articol ceea ce e dezastruos. De ce? Păi pentru că există foarte puține agenții SEO sau de publicitate în România care pot să ofere 100 de lei pentru un articol să zicem. Asta e țara din păcate, cine vrea să facă bani e nevoit să muncească mulți pe bani mai puțini. Dar dacă va munci, va avea…

Leave a Reply