Home Gandurile mele Șocul Donald Trump – despre cum mi-am dat seama că prostia e...

Șocul Donald Trump – despre cum mi-am dat seama că prostia e universală

16
0

Băi fraților, eu am avut o revelație ieri: mi-am dat seama că în Statele Unite mai sunt 15 zile până la alegeri și Donald Trump este încă în cursă. Voi vă dați seama că acest oribil Trump este cu doar 12% sub celălalt candidat? Sute de milioane de americani vor vota acest idiot pe care eu unul îl asemăn cu un Gigi Becali venit din domeniul imobiliar, nu dintr-o stână. Trump e cu casele, Becali cu oile. Între cei doi nu este nici o diferență din anumite puncte de vedere. Evident, Trump nu este analfabet dar repet, discutăm despre background-uri diferite. Probabil nici Becali nu ar fi fost analfabet dacă ar fi avut afaceri cu imobiliare din prima, nu cu brânză și lână de oaie. Dar caracterul se menține.

Și cum Becali a candidat pentru președinția României și a fost votat de foarte multă lume, iată că și în Statele Unite se întâmplă un incident similar. Eu unul am realizat că prostia e universală pe planeta asta și că aceasta capătă forme diferite în funcție de nivelul de sărăcie. Eu realizez că între țăranul care se vinde pe o găleată goală și un american nu există nici o diferență din moment ce unul votează cu Becali și altul cu Trump. Da, cred că acest odios Trump, cu nume de personaj de desene animate, este varianta ceva mai elevată a lui Gigi Becali.

Cum dumnezeului să votezi mă cu Trump? Omul e în stare să distrugă planeta în maxim 12 ore de când este învestit în funcție. E împotriva imigranților de parcă americanii s-au născut și crescut ca popor în America, nu prin Europa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here