Despre țărăncile închipuite de pe Facebook

S-a umplut Facebook-ul de țărănci închipuite. Dacă vă întrebați ce este aceea o țărancă închipuită, aveți următoarea definiție, inventată de mine bineînțeles:

Țăranca închipuităspecimen de femeie din mediul rural care printre datul boabelor la gâște și rânitul rahaților de la porci, mai face și câte o poză pentru Facebook, ajutată de o altă țărancă închipuită, în care se machiază și se arcuiește, în vederea obținerii de sute de like-uri și comentarii de la labagii și analfabeți, de la mulți alți libidinoși.

Țăranca închipuită este peste tot, a uitat că până mai ieri nu avea nici internet, nu știa cum arată un calculator, însă acum vrea să pozeze drept mare divă pe Facebook. În regulă, nimic greșit la treaba asta, fiecare e liber să facă ce vrea, însă am câteva sfaturi pentru aceste mascote, după cum urmează:

  • Să nu mai facă poze în grajduri, se simte mirosul de balegă prin poză
  • Să nu se mai machieze ca ultimele parașute de pe centură. E drept, mai bine să se machieze așa decât să facă poze nemachiate. Dacă le-ar vedea lumea nemachiate le-ar lua probabil cu asalt și le-ar duce în vie, dar nu ca să le fută cum ați crede, ci pe post de sperietoare de ciori și grauri. Ele aleg să se machieze dar într-un mod absolut oribil.

Să ne oprim la aceste două sfaturi deocamdată. Nu mai intru în detaliu că nu mai are rost, cred că ați priceput ideea de bază. Mă gândesc de multe ori cât de proastă poate să fie țăranca închipuită, dar cei care se aciuiesc în jurul ei sunt și mai proști decât ea pentru că închipuită sau nu, strânge sute de like-uri la poze și zeci de comentarii de la țigani și labagii.

Leave a Reply