Cum arată Țara Afaceriștilor

Țara Afaceriștilor este plină de mașini scumpe, de case cu etaj și de oameni care nu pot explica nimănui de unde au avut bani pentru mașini sau case. Vezi chestia asta zilnic pe stradă, e de ajuns doar să arunci o privire în jur. Există foarte mulți oameni despre care se știe un lucru destul de simplu: fac afaceri sau au afaceri. Aceasta este explicația cu care societatea acceptă parțial motivul îmbogățirii unora sau altora…

Țara Afaceriștilor este săracă în sine, dar bogată individual. Cred că nicăieri în lumea asta nu vezi mai multe SUV-uri pe metrul pătrat ca-n România, poate doar pe la Moscova. Țara Afaceriștilor nu explică niciodată cu ce se ocupă, nu vine niciodată cu transparență. Țara Afaceriștilor este o țară plină de oameni săraci și frustrați pentru că în momentul în care vezi că alții au mult fără să facă nimic, atunci când vezi că unii au pentru că fură iar tu nu ai pentru că muncești, te ia frustrarea.

Țara Afaceriștilor este o țară în care nimeni nu respectă legea. De ce nu o respectă? Pentru că există bani și corupție. Cei care au mașini scumpe, vile cu 3 etaje și bani, își vor cumpăra întotdeauna dreptatea, chiar dacă asta înseamnă să aducă nedreptate pentru altcineva. Țara Afaceriștilor este România, o țară în care nimeni nu vrea să mai dea la sapă, toată lumea visează să facă afaceri cu statul sau combinații pe OLX din care să curgă munți de bani, râuri de bani.

Țara Afaceriștilor este o țară în care eu unul nu aș mai vrea să mai fac parte. Mie-mi plac oamenii transparenți, care nu numai că nu ascund afacerile pe care le fac, dar sunt și genul care ajută și pe ceilalți… La noi nu vei vedea niciodată așa ceva, pentru că nu există dreptate, bunătate.

Leave a Reply