Home Diverse La cine trebuie să apelezi în momentul în care liftul blocului nu...

La cine trebuie să apelezi în momentul în care liftul blocului nu mai funcționează?

119
0

liftul blocului nu mai funcționeazăÎn momentul în care liftul unui bloc încetează să mai funcționeze, începe calvarul. Dacă ai dificila sarcină de a fi și administratorul, trebuie să suporți mânia locatarilor și trebuie de asemenea să cauți o firmă care se ocupă cu service de lifturi destul de serioasă. Am mai discutat noi despre cine sunt cei care pot înființa SRL-uri în România, respectiv oameni care nu au nici o treabă cu domeniul de activitate. Din acest motiv, recomand o firmă cu experiență precum mpfima.ro.

O firmă serioasă care să fie capabilă să repare lifturile este aur curat  și țin să menționez faptul că nu-i de joacă cu asemenea servicii. O firmă neserioasă poate să facă mai multă daună decât să repare niște lifturi care oricum și-au trăit viața de vreo două ori. Știm cu toții faptul că există foarte multe blocuri care încă mai trag de vechile lifturi, originale, instalate în anii 70, în momentul în care blocurile respective au fost date în folosință.

Reparațiile de mântuială ale lifturile – condamnare la urcatul scărilor

Așadar, mai ales că lifturile sunt vechi și au nevoie de oameni cu foarte multă experiență care să le repare, trebuie să apelați la cei mai buni. Știu de asemenea faptul că fondurile asociațiilor de locatari sunt destul de strâmtorate. Atunci când vine vorba de a strânge bani de la oameni, mai ales dacă sunt pensionari, să plătești un serviciu de calitate pare misiune imposibilă. Cu toate acestea ar trebui să explicați oamenilor faptul că un serviciu de mântuială îi va condamna din nou la zile bune de mers pe scări. Nimeni nu dorește să urce 8-10 etaje pe scări, nu?

Ideea e destul de simplă: în momentul în care liftul se defectează, mai ales dacă este un model foarte vechi, faceți bine și apelați la oameni serioși care să vă poată ajuta în adevăratul sens al cuvântului, întrucât o cârpeală de moment nu va face decât să agraveze problema și să coste și mai mult pe o perioadă de timp mai lungă. Apelați din prima la o firmă specializată în service pentru lifturi care are ani buni de experiență la activ și foarte multe recomandări, precum mpfima.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here