Home Diverse Ti s-a stricat telefonul? – Glassgsm il repara la un pret ieftin

Ti s-a stricat telefonul? – Glassgsm il repara la un pret ieftin

60
0

In ultimii ani tehnologia a avansat atat de mult incat acum smartphone-urile sunt extrem de performante si detin nenumarate aplicatii, menite sa usureze viata oricui. Dar ce faci atunci cand mobilul nu mai functioneaza corespunzator sau se strica o piesa?

Glassgsm, firma de reparatii din orasul Suceava, iti vine in ajutor si iti pune la dispozitie game variate de servicii si produse menite sa asigure o buna functionare a telefonului precum si prelungirea duratei de viata a acestuia. Acesta este un service GSM care efectueaza reparatii eficiente, in timp util.inlocuire-display-iphone

Detii un iPhone sau un Samsung de orice model si s-a defectat?

La acest service GSM din Suceava ai posibilitatea sa il repari la un pret extrem de convenabil. Cum trebuie sa procedezi? Ei bine, pentru a stabili un pret corect, expertii Glassgsm vor face o evaluare a telefonului pentru a identifica defectiunile.

Acestia au o experienta vasta in domeniu si stiu exact ce varianta va functiona cel mai bine pentru smartphone-ul tau. Fie ca e vorba despre un defect din fabrica, fie ca in urma unui incident nefericit una sau mai multe piese necesita inlocuire, intra pe glassgsm.ro si afla care este suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti repara telefonul.

Site-ul este structurat in asa fel incat chiar si persoana cea mai nepriceputa la navigarea pe internet sa se descurce si sa gaseasca ceea ce cauta. Serviciile sunt prezentate pentru fiecare model in parte, ca si preturile ce sunt mentionate in dreptul acestora.

  • Inlocuirea butoanelor de pornire/oprire, a butonului home si a celor de volum – chiar daca acestea nu functioneaza decat uneori si atunci foarte greu sau nu mai dau nici un semn de functionare, apeleaza la un service gsm specializat. Cei de la Glassgsm vor fi mai mult decat incantati sa te ajute, inlocuind butoanele nefunctionale cu altele noi.
  • Schimbarea unor piese precum antena wi-fi, rama telefonului, microfonul, vibratia, difuzorul, mufa pentru incarcator, camera si altele asemenea proceduri se realizeaza cu succes in cadrul acestui service GSM. De asemenea, acestea asigura o mai buna functionare a oricarui tip de smartphone marca iPhone sau Samsung pentru o perioada nedeterminata de timp.

De foarte multe ori, atunci cand telefonul intra in contact cu apa sau alte lichide, fie este afectat numai intr-o anumita masura, fie nu mai functioneaza deloc. Datorita cunostintelor vaste pe care expertii Glassgsm le detin in domeniul noilor tehnologii si gadget-uri, acestia reusesc de fiecare data sa gaseasca o solutie eficienta si pentru acest tip de probleme.

Asadar, daca si telefonul tau a intrat in contact cu apa si nu mai functioneaza nicium, ar trebui sa le ceri o parere si specialistilor Glassgsm inaintea de a lasa praful sa se aseze peste acesta.

Atunci cand, din greseala sau intentionat, display-ul sau sticla telefonului tau se sparge, ar trebui sa iei in considerare posibilitatea de a le inlocui la Glassgsm. Astfel, vei avea garantia ca cei care au facut asta s-au asigurat ca serviciile prestate merita si ultimul banut.

Daca vrei sa afle mai multe despre tipul de reparatii pe care le fac acesti experti si preturile pentru acestea, poti accesa site-ul glassgsm.ro cu incredere deplina ca vei beneficia de un ajutor eficient.manager-glassgsm

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here