Home Gandurile mele Unde-i domne un bilet?

Unde-i domne un bilet?

508
0

Pe drum înapoi de la Timișoara am asistat la o scenă demnă de cascadorii râsului. Când vrei să vezi oameni proști, stai câteva ceasuri într-un autobuz, e de ajuns. Când am plecat de la Timișoara, până să ieșim din oraș, autobuzul a mai oprit într-o stație unde au urcat 3 domni pensionari. Primul a luat bilet, apoi următorul a zis că plătește pentru toți 3. Șoferul nu a știut despre care toți 3 este vorba și le-a oprit 4 bilete în total, unul care-l dăduse deja și 3 cele care a vrut moșul numărul 2 să le plătească.

Acum, moșii au văzut că ceva nu este în regulă și s-au dus la șofer să se ia cu el la ceartă pe motiv că nu le-a dat restul bine, că lor nu le ies banii și așa mai departe. Băi frate, următorii 50 de kilometri a fost circul de pe lume acolo, pentru un bilet de 30 de lei. Șoferul a început să numere banii, să verifice POS-ul din mașină, să sune la sediu să se verifice și acolo, etc…

Deci concret, oamenii au luat 4 bilete în loc de 3 dar stai să vezi, când s-a lămurit situația nu-l găseau pe cel de-al 4-lea. Da frate, încurcătura dracilor în autobuz. Șoferul zicea că le-a dat 4 bilete, cei trei moși că nu, că ei au doar 3 bilete. Am râs de m-am spart.

După vreo 20 de kilometri moșii au găsit biletul în plus pe care-l aveau și astfel și-au primit incredibila sumă de 30 de lei înapoi. Bă, nu știu, sper să nu ajung niciodată la vârsta la care m-aș transforma într-un moș prost și cârcotaș. Chiar nu mi-aș dori asta. Mai bine să mor la 50 de ani și să mă știe lumea de om serios decât să ajung să mă cac pe mine prin autobuze pentru 30 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here