Home Gandurile mele De unde atâta răbdare pentru o călătorie de 5 ore cu autocarul?

De unde atâta răbdare pentru o călătorie de 5 ore cu autocarul?

29
0

Am fost duminică la Timișoara și evident, m-am dus și eu cu autocarul ca tot omul. Ok, nimic ciudat cred, nu? Foarte multă lume călătorește cu autocarul sau cu trenul în România așa că am zis că n-are cum să-mi pice coroana dacă fac și eu același lucru… M-am dus la autocar la ora 9:30 și am ajuns la Timișoara la orele 15 fără 15 minute. Călătoria în sine a durat de la orele 10:15 până la orele 14:45.

Da frate, a făcut mai mult de 5 ore pe drum, pentru 200 de kilometri. Cum a reușit performanța asta? Păi evident că dacă se bagă prin Orșova mai pierde 20 de minute, dacă se mai bagă prin Caransebeș mai pierde 20, în Lugoj mai pierde 20 și așa mai departe. Iaca o oră cum se duce pulii de suflet doar pentru că are stații în orașele astea foarte mici și în care se intră greu cu autobuzul.

Acum, eu nu pot să înțeleg cum rezistă cei care se duc des cu autobuzul la Timișoara. Cum să stai mă aproape 6 ore pe drum? Eu nu înțeleg de unde au atât de multă răbdare oamenii? Dacă aveam pereți acolo eu cu siguranță m-aș fi urcat pe ei. Ce să faci frate 5 ore într-un scaun? Că și de telefon te saturi la un moment dat. Cât să și butonezi la el? Ce să și butonezi la el?

Nu știu fraților voi, dar eu unul nu cred că o să mă mai duc vreodată cu autocarul sau cu trenul la Timișoara. Mi-e groază să mă gândesc cât ar face pe drum dacă ar avea de parcurs 1000 de kilometri, probabil că n-ar mai ajunge niciodată la destinație, nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here