Home Gandurile mele Cât de greu poate fi să găsești un Taxi în Timișoara? 3...

Cât de greu poate fi să găsești un Taxi în Timișoara? 3 lucruri care nu mi-au plăcut la acest oraș

32
0

timisoaraV-am povestit într-un articol trecut faptul că duminică am fost pe la Timișoara. Am vorbit acolo despre trei lucruri care mi-au plăcut și de care am fost plăcut surprins, iar în cele ce urmează voi discuta despre alte 3 lucruri care în schimb, nu mi-au plăcut mai deloc. Cam așa sunt eu, cârcotaș, trebuie să discut și despre ce nu mi-a plăcut dar stați liniștiți, e vorba despre critică constructivă.

3 lucruri care nu mi-au plăcut deloc la Timișoara

  1. Taximetria nu funcționează duminica. E posibil ca nici în timpul săptămânii să nu funcționeze, eu am observat chestia asta duminică. Am avut nevoie de un taxi pentru a traversa orașul și nu am reușit nici să găsesc vreunul pe stradă nici să chem la comandă. Am dat și eu pe Google după firme de taxi și din 4 nici una nu a fost în stare să trimită o mașină.
  2. Mizeria e la ea acasă. Cine a zis că Timișoara e un oraș curat mai vestic și mai european, mănâncă rahat cu polonicul. Nu este adevărat. Aceleași gunoaie stau pe străzi ca prin toate orașele din țara asta. Poate că într-un anumit timp, Timișoara să fi fost curată dar cum s-a umplut de ciobani, evident s-a umplut și de gunoaie.
  3. Prețurile sunt mari, nejustificat. Am fost să beau o cafea prin centru și am observat că acele perne care erau puse pe scaune erau destul de jegoase. Prețurile în schimb erau destul de mari pentru absolut orice. O cafea de exemplu era vreo 9.5 RON. Aceeași mentalitate de cioban prost și lacom există și acolo, mentalitate de care sunt destul de sătul din Severin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here