Pe Facebook îți dai seama de inteligența poporului român cu adevărat

FacebookCred că nu am văzut în viața mea mai multă incultură adunată la olaltă decât pe Facebook-ul românilor. Din 2008 până în prezent, din păcate, internetul a evoluat, firmele care furnizează servicii de internet și-au tras cabluri și pe la țară, firmele de telefonie mobilă au început să vândă smartphone-uri gratis cu mulți MB de trafic… Astfel, din moment ce internetul a ajuns accesibil tuturor țăranilor și tuturor proștilor, evident că n-ai cum să mai fugi de ei.

Înainte, când nu exista internet atât de dezvoltat, găseai un oarecare refugiu în acest loc pentru că nu aveau acces la el toți proștii. Era scump iar proștii nu vor să dea bani, ei sunt genul de client perfect pentru Ponta & Company… Ei bine, de când internetul a ajuns la absolut toată lumea, vezi prostia întruchipată prin intermediul Facebook. Orice prost indiferent cât de prost e, analfabet sau cioban, de multe ori ambele, își dă cu părerea pe Facebook și de ce nu, chiar trece la agățat.

Da, păi Facebook e cel mai mare site de matrimoniale. Cunosc oameni care s-au căsătorit cu ce au găsit pe Facebook, așa că ce să mai comentăm? Evident, românii au înțeles cum au vrut ei (sau cum i-a dus capul) această rețea de socializare și au transformat-o în site de matrimoniale. Că deh, pentru un puțoi cordit care nu-i în stare să lege 2 vorbe în realitate, Facebook este o adevărată mană cerească, mai ales că nu-l obligă nimeni să-și pună o poză de profil.

Sfatul meu, dacă vrei să stai departe de proști, stai departe de Facebook și de lista aia tâmpită cu 5000 de prieteni pe care toată lumea o dorește, din ce motiv mai exact nu pot să pricep.

Leave a Reply