Ți-ai deschis firmă iar angajații tăi au nevoie de salopete? Iată de unde le poți cumpăra mai ieftin

Să-ți deschizi o firmă în România nu e mare lucru, mai dificil este să prosperi însă. Am observat de-a lungul timpului faptul că după ce un individ deschide un SRL și angajează oameni, se comportă cu aceștia la fel cum se comportă restul patronilor din România. Cu alte cuvinte vrea să-i plătească la limita nesimțirii și să le ofere condiții de muncă groaznice. Din păcate cam acesta este peisajul antreprenorial din țara asta, cu mici excepții. Dacă ți-ai deschis de curând o firmă și faci parte din excepție, adică ești genul de om care își respectă angajații, le plătește salarii și le cumpără salopete și uniforme, jos pălăria. Probabil ai observat că nu trebuie să scoți din buzunare foarte mulți bani pentru a avea grijă de angajații tăi. Găsești salopete de lucru Dispotrading la prețuri destul de mici.

Insist pe ideea asta de respect față de angajat pentru că am muncit și eu la privat ani de zile și de exemplu, în ultimii 2 ani și jumătate mi-am rupt toate hainele întrucât omul nu voia să cheltuie nici măcar un leu în plus față de cât trebuie. Nici vorbă de salopete de lucru sau chestii de genul iar din cauza asta intră în discuție rentabilitatea unui loc de muncă. Pentru că dacă ajungi să cheltui bani să stai la muncă, atunci acel job nu mai este rentabil. Dacă cheltui bani și pe haine, atunci e prea de tot.prt-3d9080_albastru

De unde poți cumpăra salopete de lucru ieftine pentru angajații tăi

Dacă ești genul de om rar, care dorește să aibă angajați bucuroși, fericiți, care vin cu drag la muncă, le poți cumpăra uniforme sau salopete de lucru de pe dispotrading.ro. sunt ieftine și pe cuvântul meu că dacă mediul de lucru impune un asemenea echipament și le dai gratis, vei avea niște oameni super încântați. Salariile în România sunt destul de mici și dacă vei avea de partea ta niște angajați cât de cât fericiți, vei vedea că și prosperitatea va ajunge pe strada ta mai devreme sau mai târziu.

 

Leave a Reply