Home Gandurile mele Oprea – apărat de mafia din Senat

Oprea – apărat de mafia din Senat

376
0

Eu după ce l-am văzut pe Oprea cum vorbește, cu stilul acela flegmatic și plin de suficiență, îmi doresc să fie anchetat. Desigur, cu riscul de a fi luat de val din punct de vedere sentimental, căci nu știu dacă omul chiar este vinovat… Pentru modul în care vorbește despre acest accident, merită anchetat și băgat la pușcărie dacă se va găsi vinovat. Știu, nu are nici o logică ceea ce zic dar hai să fiu ceva mai clar: nu-mi place deloc Oprea. Nu-mi place pentru că discută despre accidentul polițistului foarte flegmatic și plin de suficiență, pentru că a rugat senatorii să-l scape de o anchetă și așa mai departe.

Acum, dacă nu ar fi rugat senatorii să-l scape de anchetă, ce s-ar fi întâmplat? Ar fi fost anchetat și poate ar fi ieșit la iveală faptul că a folosit coloana oficială anapoda, că el dictează viteza cu care se merge și așa mai departe. Poate că acesta este adevărul, sau poate că nu… Dacă nu este acesta adevărul și dacă Oprea chiar se crede nevinovat, de ce roagă pe alții să-l scape de anchetă? Dacă omul nu are absolut nimic de ascuns, de ce se ascunde după fusta Senatului? Păi poate că nu este atât de nevinovat precum spune și încă o chestie cu care nu sunt de acord: de ce un tribunal are nevoie de acordul senatului ca să facă o anchetă? Păi ori e putere în stat ori nu e?

Sunt multe chestii la mijloc și eu unul chiar aș vrea să văd dacă Oprea este sau nu vinovat. Cred că ar trebui să se facă anchetă pentru că mie unul mi se pare destul de suspect modul în care a cerut senatorilor să-l scape de anchetă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here