Home Diverse 5 motive să cumperi o mașină second hand de la dealer, nu...

5 motive să cumperi o mașină second hand de la dealer, nu de la samsari

28
0

dealerSă cumperi o mașină second hand din România e un calvar și asta nu din cauza faptului că nu există oferte, ci din cauza faptului că cei care vând mașini rulate sunt niște păcălici. Foarte multe țepe și găinării se petrec pe piața auto second hand din România, prin târguri, pe net, peste tot pe unde aducem vorba despre samsari.

Samsarii – acei oameni care trăiesc din importurile și vânzarea de autoturisme second hand, sunt acei oameni care încearcă să păcălească, să ascundă defectele și de cele mai multe ori ajungi să-ți blestemi zilele dacă ajungi să te încurci cu asemenea oameni.

Dar cum rămâne cu dealerul? Ei bine, atunci când vine vorba despre dealeri autorizați de mașini rulate, lucrurile se schimbă pentru că primești factură, garanție, acte cu care poți acționa în instanță dacă cumva crezi că ai fost păcălit într-un fel.

Chiar dacă prețurile sunt ceva mai mari ca pe la samsarii din târg, eu unul cred că merită să cumperi de la dealeri și o să discutăm în cele ce urmează despre cele 5 motive pentru care cred că ar trebui să cumperi auto rulate de la Auto Erebus. Auto Erebus este dealer pentru marca Opel și cu siguranță toată lumea adoră Opelurile. Nu degeaba este una dintre cele mai des întâlnite mărci de pe străzile din România.

5 motive să cumperi o mașină second hand de la dealer, nu de la samsari

  1. Numărul de kilometri este real. Nu știu câte mașini de pe piața second hand aduse de samsari din străinătate au kilometri reali, însă cert este că te costă 100 de lei să-i dai înapoi. Dacă vei cumpăra o mașină de la dealerul Opel Erebus, vei avea garanția seriozității și a kilometrilor reali.
  2. Mașinile nu sunt lovite și cosmetizate cu spray-ul. Cine a fost măcar o dată într-un târg auto, a văzut probabil că mașinile sunt cosmetizate. Bine, aici e de vină clientela care în România cel puțin este destul de cârcotașă. Oamenii vor mașini foarte ieftine cât mai puțin rulate, care să arate perfect.
  3. Prețurile sunt reale, nu umflate. Când mă uit pe net și văd Golf 4 cu 3500 euro, mă apucă dracii. Piața auto second hand este groaznică în România. Toată lumea își supraevaluează mașina și speră să aibă parte de afacerea vieții lor în momentul în care doresc să vândă. La dealer nu vei avea niciodată parte de prețuri umflate nejustificat. Oamenii au de condus un business și nu-și permit să-și bată joc de clienți.
  4. Ai garanție. Erebus oferă 2 ani garanție de la producător din momentul înmatriculării. Chiar dacă sunt auto rulate, chiar dacă mașinile lor au cam 10 mii de kilometri, te vei bucura de garanția unei mașini noi. E ceva super interesant, dat fiind faptul că de la samsar nu vei lua niciodată garanție.
  5. Ai posibilitate de finanțare. Dacă dorești, poți face rate pe 1 an, doi, trei, cât simți tu nevoia că ar fi benefic. De la samsarii din târg nu vei putea niciodată să obții finanțare, discutăm despre două medii cam opuse din punct de vedere al ideii de business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here