Povesti de neuitat la Palatul Noblesse

palatulEvenimentele unice din viata fiecaruia trebuie luate ca atare si organizate perfect pana in cel mai mic detaliu. Pentru ca acestea sa devina file de poveste, este nevoie ca atmosfera si decorul in care au loc sa fie divine, invaluite de frumos si de sublim.

Unul dintre cele mai selecte locuri in care au loc astfel de momente de nedescris este Palatul Noblesse, o cladire impunatoare si plina de maiestrie, situata pe o straduta veche din centrul vesnicului populat oras Bucuresti. Absolut toate evenimentele care se organizeaza in incinta acestuia, devin experiente inegalabile pentru oaspeti.palatul 2

            Calatoriti pe aripi de poveste si imprimati-va in gand cele mai deosebite amintiri!

            Persoanele instarite care au dezvoltat o pasiune reala pentru arta si cultura, stiu sa aprecieze adevarata valoare a acestor elemente si sa le imbine armonios in viata lor de zi cu zi.

Pentru ca bucuria oricui sa fie deplina, cele mai frumoase evenimente Bucuresti se pot trai in cadrul palatului, care este impresurat de voie buna si elemente decorative rare. Nu numai persoanele stilate, pentru care arta reprezinta un mod de viata, vor fi incantate de minunatiile palatului, ci si cei care nu s-au mai intalnit niciodata cu astfel de piese deosebite.

Fiecare detaliu din cadrul acestuia este pozitionat intr-o maniera perfecta, nuantele si formele operelor de arta combinandu-se armonios intr-un peisaj mirific, de neuitat.

La Palatul Noblesse au loc cele mai pretentioase si sofisticate petreceri, doar pentru cele mai rafinate si fine gusturi. Acesta este locul pentru care opteaza cei care doresc sa ofere persoanelor iubite ceva cu adevarat unic.

Emotiile si rauri de sentimente de fericire cuprind domnisoarele din inalta societate care sunt surprinse de viitori soti cu vestea ca intr-un  loc atat de special va avea loc cel mai deosebit eveniment din viata lor: nunta.

Ce poate fi mai frumos decat o casatorie de poveste, in care mirele si mireasa sunt asezati pe un piedestal de unde pot vedea fetele pline de zambete si incantare ale oaspetilor?

Periodic, in incintele special amenajate, au loc cursuri, atat pentru cei adulti, cat si pentru tineri, care au rolul de a-i introduce si de a-i ajuta sa isi formeze un caracter frumos, prin arta si cultura.

La date stabilite inainte au loc diverse tipuri de evenimente tematice si serate, in care se resimte cel mai bine atmosfera unor vremuri apuse, in care gusturile pentru arta si cultura erau dintre cele mai rafinate si fine.

Palatul Noblesse reuseste cu succes sa fie un calauzitor si un deschizator de usi care duce iubitorii de arta pe culmile fericirii, datorita faptului ca toate privirile vor fi vrajite de maiestria si tandretea celor mai speciale colectii de piese de mobilier, obiecte de arta si multe altele.

Orice eveniment select organizat la palat ramane intiparit pentru tot restul vietii si gandurile si in inimile celor care au placerea de a participa. Datorita spatiului feeric si a atmosferei de poveste, numai persoanele care au un simt al artei ascutit si bine definit stiu sa se hraneasca cu energia pe care toate acestea o emana.

Pentru evenimente de vis, toate persoanele din inalta societate apeleaza mereu cu incredere la serviciile pe care numai un loc precum Palatul Noblesse le poate oferi!

Leave a Reply