Home Gandurile mele De ce nu am susținut niciodată cearta în blogosferă

De ce nu am susținut niciodată cearta în blogosferă

541
0

Cearta în blogosferă. A existat dintotdeauna pentru că suntem o nație de cațe, de mahalagii și de oameni cu prea mult timp liber la dispoziție. Am asistat mai demult la o ceartă pe o temă de plagiat între 3 sau 4 nimeni amatori, care m-a amuzat teribil. Bine, nu că eu al fi importantul lui Pește Prăjit, dar frate, atât de multă lăbăreală ieftină nu am văzut în viața mea. Unii oameni au foarte mult timp liber la dispoziție și în loc să-l fructifice într-un mod mai productiv, stau precum țațele în piață și se ceartă că ăla a furat 2 rânduri de la X, că celălalt a  furat 3 rânduri de la Y, că Z a furat poza și etc.

Nu am susținut niciodată cearta în blogosferă pentru că am considerat acest loc unul oarecum ferit de prostia vieții reale cotidiene. Dar uite că nu-i prea adevărată chestia. Eu unul am trăit ani de zile cu impresia că blogosfera este un loc plin cu oameni inteligenți cărora le place să citească, iar acum mi-am dat seama că tot ce-i în realitate se revarsă și-n online. Așa că nu, nu am scăpat de proștii din viața reală… Frate și a fost una care s-o apucat să trimită și mail pe la Blogalinitiative ca să-l deie afară din competiție pe ăla de-o furat 2 rânduri fără să puie sursa și etc Dumnezeule mare :))

Deci așa ceva… Atât de mulți oameni fără o ocupație exactă nu am văzut niciodată. Eu credeam că zăresc genul acesta de oameni în viața reală sub forma unora care se proptesc în lopată la marginea gropii și sunt supărați că au salarii mici, dar nici cu ce-i online nu mi-e rușine…

Fraților, lăsați cearta și mergeți la muncă… Decât să scrii un articol plin de ură și prostie mai bine traduci un documentar de le CNN. Eu asta aș citi, ceva inteligent, nu mahalagisme de 2 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here