Home Gandurile mele De ce ajutoarele sociale nu trebuie să mai existe

De ce ajutoarele sociale nu trebuie să mai existe

34
0

Am o problemă cu leneșii, putorile, și cu faptul că noi, cei care muncim, suntem obligați să le dăm bani. Păi ajutoarele sociale din banii cui se strâng oare? Nu tot din banii noștri cei care plătim taxe la stat? Din punctul meu de vedere ajutoarele sociale nu trebuie să mai existe atât timp cât sunt acordate unor leneși, țigani, oameni care nu vor nici măcar să muncească în schimbul acelor bani. Păi unde ați văzut voi oameni care primesc ajutoare sociale să muncească? La Drobeta niciodată…

Ar fi normal ca cei care primesc ajutoare sociale să muncească în folosul comunității, nu? Să ajute pe la Primărie, să mai taie iarba, să mai măture o stradă, câteva ore pe lună acolo că nu le pică coroana. Ei bine, nu… Cei care primesc ajutoarele sociale sunt oricum numai cu chef de muncă nu. Sunt niște leneși ordinari, majoritatea țigani care nu au muncit niciodată și nu au de gând să o facă. Așa că de ce ar mai exista ajutoare sociale? Sau să existe frate dar nu gratis. Să vină la muncă oamenii care cică au nevoie de ajutorul Primăriei că nu toți sunt bătrâni și bolnavi, majoritatea sunt tineri, vânjoși, tuciurii și foarte leneși.

Ia să nu le mai dea Primăria nimic să-i vezi cum își caută ei de muncă. Faptul că primăria stimulează nemunca prin aceste ajutoare sociale nu rezolvă nimic. Ținem în cârcă (noi cei care muncim) zeci de șatre de țigani și de putori, de oameni leneși care nu vor să muncească, nu le place munca. Mi se pare ridicol și strigător la cer, uneori mă gândesc să nu mai plătesc taxe la stat dacă statul asta face cu banii mei dar în fine, asta este altă discuție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here