Home Diverse De unde cumperi cel mai avantajos apartament cu 3 camere în Brașov?

De unde cumperi cel mai avantajos apartament cu 3 camere în Brașov?

54
0

Să cumperi un apartament în ziua de azi poate să pară misiune imposibilă pentru mulți dintre noi, însă în cazul în care ne încumetăm totuși să facem un credit sau să strângem cureaua câțiva ani și facem rost de bani, de unde putem cumpăra o casă dacă locuim în Brașov?

Ei bine, există 3 variante în acest caz, după cum urmează:

  • Poți cumpăra direct de la proprietar dacă ai bani și îți permiți
  • Poți cumpăra prin creditul Prima Casă
  • Poți cumpăra prin intermediul unui dezvoltator imobiliar

Cred că ultima, achiziționarea unui apartament prin intermediul unui dezvoltator imobiliar este cea mai bună pentru că să fim serioși, câți dintre noi putem cumpăra un apartament cu bani cash? Tot la bancă se ajunge și cred că e mai bine să cumperi direct de la dezvoltator. În cele ce urmează vom trece în revistă 4 motive pentru care consider mai avantajoasă achiziția de apartamente cu 3 camere Brașov oferite de Isaran.

4 motive pentru care ar trebui să cumperi un apartament cu 3 camere în Brașov de la Isaran

  1. Au cel mai mic preț pentru 1 metru pătrat de suprafață utilă construită din tot județul. Evident, discutăm despre apartamente noi aici, cele construite pe vremea lui Ceaușescu nu ar trebui să mai ridice interes pentru nimeni. Sunt prea vechi.
  2. Prețul este același indiferent de modul de finanțare. Foarte mulți dezvoltatori imobiliari modifică prețul dacă alegi să cumperi prin Prima Casă sau ceva de genul. Nu am înțeles niciodată de ce, probabil că doresc să recupereze mai repede investiția.
  3. Locația este excelentă. Cine nu ar dori să aibă un apartament cu 3 camere pe strada 13 decembrie? Deși pare misiune imposibilă să mai cumperi un apartament NOU în centrul orașului Brașov, iată că cei de la Isaran fac imposibilul posibil.
  4. Calitatea de construcție este net superioară blocurilor de locuință vechi. Clădirile Isaran sunt izolate fonic și termic, designul exterior este unul deosebit și foarte modern. De exemplu imobilele lor sunt placate la exterior cu piatră decorativă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here