Home Gandurile mele Cine a făcut treaba asta cu siguranță are prea mult timp liber...

Cine a făcut treaba asta cu siguranță are prea mult timp liber la dispoziție

386
0

Pentru că am ajuns să dețin un calculator care se restartează când îi e lumea mai dragă, am început să umblu pe la el să văd care-i treaba. Am zis să-l curăț de praf că poate din cauza temperaturilor destul de mari a luat-o razna. Ei bine, eu am urmărit temperaturile dar nu aveau să scoată în evidență nimic anormal, nu am văzut niciodată mai mult de 44 de grade Celsius conform Aida64.

Ei bine, am zis hai totuși să desfac unitatea să o curăț de praf. Mai aveam ceva spray cu aer comprimat și nu făceam nimic cu el așa că am luat unitatea la subțioară și m-am dus în port să o curăț bine. Evident, nu avea cine știe ce praf înăuntru, dar l-am scos pe tot ca să elimin din calcul această posibilitate. Când am vrut să dau sursa jos să o verific, surpriză…

Băi frate, deci cel care a făcut treaba asta mă jur că nu este normal la cap. Toate cablurile sunt prinse cu șoricei de carcasă ca și cum ar fi fost pedepsite, să nu fugă nici măcar 1 centimetru de acolo. Cel care a făcut treaba asta clar a avut două probleme: prea mult timp liber la dispoziție și destul de multă naivitate pentru că nu s-a gândit că poate va fi nevoie să scoți sursa aia de acolo, se mai strică..

Evident, nu am scos nimic din calculator, sursa a rămas pe poziție căci nu ai cum s-o scoți de acolo fără polizor sau bomba atomică, fiind fixată pe vecie. Jur că nu pot să pricep de ce omul a făcut treaba asta pentru un PC de-ăsta de 1500 de lei, un cable management dus la extrem dar prostesc, ca să extragi sursa de acolo ai nevoie de un ceas cel puțin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here