Cea mai bună înghețată

De când cu căldurile astea am început să mănânc o cantitate neglijabilă de înghețată. Probabil că este ceva normal, impulsionat fiind și de un soi de înghețată pe care nu l-am mai încercat până acum. Este vorba despre chestia aceea din poză cu un nume destul de no name:  KING CONE VANILLA. Este fabricată de aceeași firmă responsabilă pentru înghețata BigMilk sau Magnum așa că există o explicație pentru faptul că este așa bună.

Acuma, între noi fie vorba, este și o înghețată destul de scumpă , dar merită fiecare ban. Eu o cumpăr de la Carrefour cu 6.5 lei și nu mi-a părut niciodată rău că am făcut achiziția. Este de departe cea mai bună înghețată pe care am mâncat-o vreodată. Îmi place și faptul că este la granița dintre mult și suficient, nu e genul de înghețată care să te facă să-ți dorești încă una, e suficient de mare astfel încât să te saturi fără probleme. Probabil la gramaj e destul de convenabilă, are cam 130g.

Ciocolata din componență este de asemenea foarte bună, cred că este cea mai bună ciocolată folosită pentru asemenea produse. De cele mai multe ori ciocolata este ceva menajeră destul de amară, dar de data aceasta este destul de bună, dulce, și întră într-un contrast destul de bun cu restul produsului. Nu este un review al unei înghețate aici, tot ce vreau este să fac reclamă gratuită unui produs de care eu unul mă bucur foarte mult.

Întotdeauna mi-am zis că voi spune și altora în momentul în care voi întâlni un produs de calitate, chiar dacă nu voi fi plătit pentru treaba asta. Îmi place la nebunie înghețata asta și sincer vă spun că este de departe cea mai bună pe care am mâncat-o vreodată.2016-07-23 18.45.48

Leave a Reply