Scapa de aglomeratie si de mirosurile neplacute inchiriind chiar acum un autoturism

1Odata cu venirea verii, toate mijloacele de transport din Romania devin imposibil de suportat atat din cauza mirosurilor neplacute din interior, cat si a aerului irespirabil datorat lipsei aerului conditionat. Persoanele care inainte se deplasau cu autocarul sau cu trenul in interes de serviciu, ori pentru a calatori, astazi prefera sa apeleze la firma de inchiriere auto Mures ce garanteaza confort si siguranta maxima.

De ce ar trebui sa inchiriezi si tu un autoturism

                Se apropie cu pasi marunti perioada concediilor, astfel ca in mod cert urmeaza sa iti petreci si tu vacanta intr-o anumita locatie in tara, alaturi de persoana iubita, de prieteni sau de intreaga familie. Pentru ca doresti sa petreci un timp excelent atat pe durata transportului, cat si in statiunea sau orasul in care ti-ai propus sa ajungi, alegi sa optezi pentru inchirierea unui autoturism.

Daca nu iti doresti sa te expui atat pe tine, cat si pe cei care te insotesc unui adevarat chin produs de mijloacele de transport in comun, te sfatuiesc sa vizitezi site-ul rino-rent-a-car.ro si sa iti faci o rezervare online. Iata avantajele de care vei avea parte atunci cand vei ajunge si tu la aceasta metoda ce devine indragita de un numar din ce in ce mai ridicat de soferi.

 • Propriul tau autoturism va avea parte de o functionalitate mult mai mare.

Chiar daca te afli deja in posesia unui autoturism personal, pentru a nu-i mari si mai mult numarul kilometrilor parcursi si sa ii ingreunezi functionarea odata cu trecerea timpului, cea mai potrivita alternativa ar fi sa apelezi la ajutorul unei firme de inchirieri auto Mures. Cu cat vei evita mai mult sa parcurgi drumuri mai lungi cu propria ta masina, cu atat te vei bucura mai mult de functionalitatea perfecta a acesteia.

 • Ai ocazia sa conduci masina mult visata.

In mod cert ti-ai dorit de mult timp sa urci la volanul unei masini puternice ce poarta numele unui renumit brand. Acum, cu ajutorul firmei de inchirieri auto, chiar ai ocazia sa iti indeplinesti acest vis. Poate ca bugetul nu iti permite sa ti-o achizitionezi, ori este pur si simplu o fita pe care o poti satisface inca din prima clipa in care ai condus-o.

 • Este ocazia perfecta de a porni la drum cu intreaga familie.

Vacantele sunt menite sa ii relaxeze pe turisti si sa ii scoata putin din rutina zilnica. Dorinta fiecaruia este ca atunci cand merge in concediu sa fie alaturi de cei dragi. Totusi, ce faci atunci cand familia ta este destul de numeroasa, propriul tau autoturism nu face fata, iar transportul in comun nu iti surade? Inchiriza rapid o masina si pornesti linistit la drum.

Daca ai copii, cu atat mai mult este indicat sa optezi pentru o astfel de alternativa. Gandeste-te ca in cazul unei urgente, ori a unui moft, ai ocazia sa opresti autoturismul si sa faceti ceea ce doriti: sa va dezmortiti trupurile, sa va opriti intr-o locatie anume pentru a o vizita sau pentru a lua o gustare. Atunci cand vine vorba de transportul in comun, acest lucru nu este posibil, tocmai pentru ca soferii trebuie sa tina cont de anumite reguli impuse de firma la care activeaza.

 • Te bucuri de un confort maxim.

Toate autoturismele ce sunt puse la dispozitie de firma de inchirieri auto Mures cunoscuta cu numele de RINO Rent a Car, sunt echipate in mod corespunzator, astfel incat atat soferul, cat si pasagerii sa calatoreasca in aer curat, la o temperatura ideala si fara a fi deranjati de durerile de spate provocate din cauza banchetelor inconfortabile.

 • Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la actele necesare.

Firma cu care vei colabora se va asigura ca rovigneta, asigurarea obligatorie RCA, dar si asigurarea CASCO. Datorita acestui lucru, tu vei porni fara nicio grija la drum, decat cea a petrecerii unui concediu pe cinste. Asta te va scuti de cheltuieli in plus, insa si de un timp pierdut.

 • Ai ocazia sa optezi pentru extra-optiuni.

Daca iti doresti un confort mai mult decat multumitor, ai ocazia sa optezi pentru comandarea unor extra-optiuni contra cost. Aici se incadreaza scaunul pentru copil, inchirierea unui sofer, GPS si lanturile de zapada.

2

Ce obligatii are soferul care inchiriaza un autoturism?

Atunci cand un sofer intra un posesia unui autoturism pentru o perioada de timp, are datoria de a respecta si niste reguli bine stabilite impreuna cu reprezentantul firmei.

 • Soferul are obligatia de a respecta in totalitate regulile de circulatie ce se afla in concordanta cu legislatia in vigoare.
 • Influenta alcoolului, a etnobotanicelor sau ale altor medicamente ce pot perturba starea de concentrare a soferului sunt absolut interzise.
 • In cazul in care soferul va fi sanctionat de catre organele interne cu anumite amenzi, acestea vor trebui achitate in perioada in care masina se afla in folosinta acestuia.
 • Soferul trebuie sa aiba implinita varsta de cel putin 21 de ani pentru a putea urca la volanul unui autoturism oferit spre inchiriere.
 • Odata ce contractul semnat cu firma de inchiriere auto Mures a fost facut pe un anumit nume, nicio alta persoana nu are dreptul de a conduce masina.
 • Soferul nu are dreptul sa paraseasca teritoriul Romaniei, fara sa anunte firma de inchiriere.

Mult mai multe interdictii cu privire la acest aspect pot fi analizate chiar in cadrul paginii web rino-rent-a-car.ro in sectiunea Termeni si conditii.

3

Cum poti inchiria si tu un autoturism?

        Procedeul de inchiriere a unui autoturism este destul de simplu, atat timp cat se colaboreaza cu firma potrivita. De exemplu, RINO Rent a Car pune la dispozitia clientilor mai multe posibilitati de a inchiria o masina perfect functionala.

 • Rezervare online – in sectiunea de Rezervari, prin completarea unor date personale, a detaliilor cu privire la autoturismul dorit, locatiilor si orelor de predare si preluare, orice sofer are ocazia ca in doar cateva clipe sa faca o rezervare.
 • Rezervare prin apel telefonic – in urma efectuarii unui apel telefonic la numarul disponibil pe site, clientul va fi pus in contact cu unul din reprezentantii firmei de inchirieri auto Mures. In acel moment, soferul va avea ocazia sa isi faca cunoscute cerintele si de ce nu, sa ceara si mai multe informatii suplimentare pe care cu siguranta le va primi.

Atunci cand toate aspectele necesare au fost lamurite si bine puse la punct, nu trebuie decat sa pornesti pentru a prelua masina, timp in care esti insotit de actele necesare: act de identitate sau pasaport valabil, precum si de permisul de conducere national sau international in termeni valabili. Astfel, tot ceea ce iti ramane de facut este sa te bucuri de o calatorie sigura,confortabila si lipsita de griji.

Leave a Reply