5 sfaturi pentru a ține mai ușor stresul la distanță

Stresul este din păcate boala secolului în care trăim și în cazul în care acesta nu este eliberat sau atenuat, este cauzator de diverse boli. Cum putem scăpa de stres? O să discutăm în cele ce urmează 5 variante destul de simple și oarecum logice, dar de care nu toată lumea dorește să țină cont.

Am spus de multe ori faptul că este mai simplu să previi decât să combați, dar nu prea este un sfat aplicabil vremurilor pe care le trăim. Fără să mai deviem de la subiect, să vedem așadar cele 5 metode prin care poți ține stresul la distanță, simplu și eficient.

5 sfaturi pentru a ține mai ușor stresul la distanță

  1. Suplimentele alimentare. Magneziu organic pentru stres este unul dintre cele mai bune exemple. Aceste suplimente nu sunt deloc costisitoare și le puteți comanda chiar online din magazine precum herbagetica.ro.
  2. Masajul. Masajul este de multe ori cea mai indicată soluție pentru a elibera stresul și de a reduce efectele apăsătoare ale acestui fenomen, însă din păcate nu toată lumea are acces la un salon de masaj, sunt destul de scumpe la vedere mai ales în provincie.
  3. Renunțarea la tutun, alcool și cafea. De fapt, cafeaua este recomandată în cazul în care este de calitate, nu acele plicuri 3in1, care sunt otravă curată. Dacă vreți sfaturi pentru o cafea bună, vă recomand cafea verde la preț accesibil, mult mai indicată față de cea la plicuri.
  4. Sportul. Sportul trebuie să facă parte din viața voastră de zi cu zi. Deși experții recomandă jumătate de oră de mișcare zilnică, nu toată lumea reușește să găsească acele 30 de minute atât de necesare. Sport înseamnă de la alergat la tenis, competențe ce necesită efort fizic.
  5. Psihologul. Psihologul nu este omul care se ocupă de nebuni și chiar dacă românilor le este rușine să apeleze la serviciile sale, psihologul poate să ajute foarte mult în momentul în care nivelul de stres depășește anumite cote maxim admise.

Acestea sunt cele mai uzuale metode pentru a ține stresul la distanță, sau pentru a diminua foarte mult efectele sale. Ar fi trebuit să adăugăm acolo și alimentația, dar este o nișă foarte vastă…herbagetica

Leave a Reply