Mi-ar fi rușine să conduc mașină de peste 10-15 mii în România

mașină Mă uit pe stradă și privesc de multe ori cu dispreț pe cei care conduc mașini scumpe, majoritatea Mercedes, BMW și Audi, pentru că în 90% din cazuri sunt mașini luate cu bani furați. În țara asta nu mai există de multe afaceri cinstite sau antreprenori în adevăratul sens al cuvântului. Când te uiți să vezi cine e la volan, rare ori vezi un om matur, majoritatea sunt puțoi de bani gata, sugătoare sau șmecherași de-ăștia care-și riscă libertatea ca proștii pentru o mașină scumpă.

Mie unul mi-ar fi rușine să circul pe străzile sărace din România cu mașină de 30.000 de euro. Mi-ar fi rușine pur și simplu pentru că știu că în jurul meu există oameni care trăiesc de pe-o zi pe alta. Cum să circul eu cu mașină care costă mai mult de cât o casă în momentul în care sunt conștient că în jurul meu există sărăcie? Voi vă dați seama câte s-ar putea face pentru cei săraci dacă vreo 5 puțoi de-ăștia de bani gata care circulă cu mașini scumpe le-ar vinde iar cu banii ar ajuta pe cei din jur?

Evident cei care au asemenea mașini nu ajută niciodată pe nimeni. Sunt oameni egoiști care dacă ar putea ar fura și un cui ce stă bătut anapoda într-un gard. Să-l ia să-l ducă la ei acasă. Sunt genul de oameni care vor doar să ia, nu să dea, motiv pentru care-i disprețuiesc și mai mult. Pe cuvântul meu că nu aș avea niciodată nimic cu nimeni care fură dacă din ce fură ar ajuta pe cineva aflat la ananghie dar ei nu… Ei fură de la săraci ca puhavii pentru că pot.

Leave a Reply