Mitică Dragomir a luat 7 ani de pușcărie

61571019
L-am văzut aseară pe Mitică Dragomir la o televiziune agitându-se de zor. Nu mai știu unde exact că nu le am cu televizorul. Știu că era și dezertorul antenist Ciutacu pe acolo. Prima dată nu am realizat de ce e Dragomir atât de roșu la față, că de băut nu prea bea, era foarte nervos și agitat.

Mai târziu am aflat că el fusese condamnat la 7 ani de pușcărie pentru ceva delapidare/evaziune fiscală pe când fusese pe la Ligă. Ce a povestit omul este de-a dreptul halucinant, însă întrebările care se ridică sunt de ambele părți ale baricadei.

Dacă totul e cum spune Mitică, a luat 7 ani de pușcărie cu executare degeaba. Dar acuma vine și întrebarea logică: cum ar putea un procuror sau un judecător să facă așa ceva din moment ce lucrurile s-au întâmplat așa cum a povestit omul, adică fără dovezi, fără logică, fără nimic? Dragomir este un reputat om căruia-i place controversa și nu mică mi-ar fi mirarea dacă aș afla că a fost într-o oarecare măsură vinovat de ceva prin dosarul acela. Eh, oricum decizia nu e definitivă.

Dacă vă mai aduceți aminte melodia aia cu „Mitică la brutărie”, este momentul perfect pentru a o asculta. Dragomir a stat la șefia Ligii pentru vreo 20 de ani din câte am înțeles eu și nu știu ce să cred. Dacă era să facă nasoale cred că era de mult pe la mititica. Deocamdată nu prea știe nimeni conținutul dosarului cu pricina dar cred că se va face lumină în acest caz și surpriza s-ar putea să constea în faptul că adevărul e pe la mijloc întotdeauna.

One Response

  1. comentatoramator June 24, 2016

Leave a Reply